12/1 FC Barcelona - Real Madrid

Kamp-tråde

Redaktører: Guardiola, Wennerberg

Brugeravatar
SpillerSomMESSI
Indlæg: 5306
Tilmeldt: ons dec 16, 2009 4:54 pm
Geografisk sted: Skive - Jylland
Har takket: 551 gange
Blevet takket: 527 gange

Re: 12/1 FC Barcelona - Real Madrid

Indlæg af SpillerSomMESSI »

Hvorfor er vores næste liga kamp aflyst?

Anyone, anyone, Bueller?
--- Messi STYRER - Længere er den ik´! ---

Brugeravatar
whidgee
Indlæg: 2573
Tilmeldt: søn maj 19, 2013 10:18 pm
Har takket: 147 gange
Blevet takket: 251 gange

Re: 12/1 FC Barcelona - Real Madrid

Indlæg af whidgee »

  SpillerSomMESSI skrev:
  fre jan 14, 2022 3:52 pm
  Hvorfor er vores næste liga kamp aflyst?

  Anyone, anyone, Bueller?
  Fordi vi måske skulle have spillet Supercup finale.

  EasyBuddhist
  Indlæg: 2148
  Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
  Har takket: 278 gange
  Blevet takket: 369 gange

  Re: 12/1 FC Barcelona - Real Madrid

  Indlæg af EasyBuddhist »

  nosslo15 skrev:
  fre jan 14, 2022 3:02 pm
  EasyBuddhist skrev:
  tors jan 13, 2022 10:11 pm
  nosslo15 skrev:
  tors jan 13, 2022 8:53 pm
  EasyBuddhist skrev:
  tors jan 13, 2022 5:44 pm
  nosslo15 skrev:
  tors jan 13, 2022 4:26 pm
  Jeg vil helt klart gerne give dig ret i, at Bussi ikke er 5 år yngre, eller hurtigere, men sådan, som jeg ser holdet og dets muligheder lige her og nu og måske også de næste par år frem, så ville det være dumt at investere en stor sum i en ny DM. Vi har de Jong og ham tror jeg på, kan blive en fremragende DM, måske ikke på samme måde som Bussi, men jeg ser måske heller ikke for mig, at vi skal spille på præcis den måde, som vi har gjort hidtil, i hvert fald siden Busquets, blev "alene" på midten efter Iniestas farvel og Rakitics ditto ( Iniesta og Rakitic havde defensive pligter og kunne også fordele boldene ). Med så mange talentfulde midtbanefolk, som vi har for tiden og med deres ( faktisk allesammens ) glimrende defensive evner, så kunne jeg forstille mig 3 eller 4 midtbanefolk på banen med defensive pligter - og så en eller to, som decideret distribuerer boldene, men både Pedri, Nico, Gavi og de Jong har gode defensive egenskaber og de kan samtidig nogle andre forskellige ting, men jeg kunne se en midtbane for mig, hvor alle har defensive pligter og flere kan fordele boldene og så kan de også alle 4 løbe med bolden. Gavi og Pedri er dog noget mere ekvilibristiske end de Jong og Nico, som så har lidt mere fysik.

  Men hvis vi spiller på den måde, hvor man supplerer hinandens evner og roterer om opgaverne, så bliver det også meget sværere for modstanderen at dække op,- ligesom vintage barca, hvor at hvis man blokerede for afleveringer til Xavi, så fik Iniesta bare bolden og hvis man også blokerede for ham, så fik Toure den og sidenhen Busquets og Rakitic. Svært at lukke ned for! Busquets blev jo også først senere egentlig boldfordeler, de første år var han mere en "interceptor" eller "støvsuger", om man vil.

  Og endelig, når de Jong ikke har vist sig god på DM, så er det fordi han meget sjældent er blevet spillet på den position. ;-)

  Og så ville det være fedt, hvis Pedri, den brave knægt, fik nogle ( ikke "flere", for han har ingen!!! ) MUSKLER, for han ligner jo satme en bønnestage. :silent:
  Enig i at FdJ og Nico er fremtiden på DM. Sammen med Gavi og Pedri er man godt dækket ind på midten, men man kunne godt få en ind til at supplere dem. Jeg så gerne Bennacer, da han vil passe godt ind i den rotation og dækker DM og CM, men det kunne også være en anden, der er i sin bedste fodboldalder.

  Imø er det klart i forsvaret, man skal have flest erstatninger ind. En HB, en VB og en CB er tvingende nødvendig, hvis man vil tilbage til toppen til næste sæson og det skal være i en god fodboldalder og på et højt niveau(host, Mazraoui, host, Grimaldo, host, AC).

  Til angrebet mangler man faktisk "kun" en verdens klasse 9ér. Formår man at få de fire nævnte og Haaland ind, så ser det rigtig, rigtig godt ud :mrgreen:
  Jeg tror vi har haft denne snak før Easy, men vil du gerne have Bennacer fordi: 1) Han er ældre end de andre eller: 2) Fordi han er udefrakommende og derfor kan ruske tingene lidt op, som man siger? Eller er det : 3) Pga. hans kropsstyrke?

  Eller er det noget helt fjerde? ;-)
  Jeg vil gerne have Bennacer ind, fordi han 1) er skræddersyet til spillestilen 2) har en sindssyg stor arbejdsradius 3) er meget bevægelig 4) har gode pasningsevner, både kort og langt 5) positionerer sig godt 6) er i en perfekt alder 7) har gode defensive indgreb 8) er en fremragende dribler, der gerne tager risici i sit spil 9) har et godt overblik 10) må formodes at kunne erhverves relativt billigt
  Hvad er relativt billigt? 35-40----pebernødder?
  Ja, ca. Men måske man kan smide en Pjanic eller Umtiti i posen

  Brugeravatar
  Lopezzz
  Indlæg: 12928
  Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
  Geografisk sted: Babylon
  Har takket: 1326 gange
  Blevet takket: 910 gange
  Kontakt:

  Re: 12/1 FC Barcelona - Real Madrid

  Indlæg af Lopezzz »

  Ny kamptråd, tak. Vi skal videre ;-)
  MDCCCXCIX

  nosslo15
  Indlæg: 857
  Tilmeldt: man sep 18, 2017 1:41 pm
  Har takket: 88 gange
  Blevet takket: 115 gange

  Re: 12/1 FC Barcelona - Real Madrid

  Indlæg af nosslo15 »

  Lopezzz skrev:
  tirs jan 18, 2022 12:11 pm
  Ny kamptråd, tak. Vi skal videre ;-)
  Lad os nu få en ny kamptråd, så vi kan begynde at varme op til slagets gang i morgen. :lol:

  Besvar

  Hvem er online

  Brugere der viser dette forum: Ingen og 0 gæster