15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Alle kamptråde fra sæsonen 2020/2021

Redaktører: Guardiola, Wennerberg

nosslo15
Indlæg: 991
Tilmeldt: man sep 18, 2017 1:41 pm
Har takket: 106 gange
Blevet takket: 146 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af nosslo15 »

EasyBuddhist skrev:
man aug 16, 2021 12:02 am
Det er frustrerende at sidde tilbage med en skuffelse, som ikke rigtig lader sig fortrænge af at man lader det gå lidt tid inden man skriver sit postmatch indlæg. Men det er desværre et faktum, der er svært at komme udenom.

Kampen starter egentlig ret positivt, man får sat sig godt på spillet og Sociedad bliver holdt i noget, der minder om et jerngreb. Markeringerne sidder rigtig, rigtig godt i første halvleg, hvilket gør at La Real aldrig bliver farlige på noget tidspunkt. Garcia ligner præcis den forstærkning af forsvaret, men har skreget på i årevis og samtidig, så gjorde angriberne det, som jeg skrev før kampen, ville være godt at se, nemlig at veksle mellem positionerne med stor dynamisk effekt. Braithwaite illustrerede dette perfekt ved at score første mål fra venstre, andet mål fra midten og til sidst lægge op fra højre, men det var perfekt udført af hele trioen, som hver for sig både søgte dybt, bredt og ned i banen.

Et langt stykke hen ad vejen var det fint og i en kort periode også rigtig godt, hvor det mindede om den totalfodbold, Koeman så gerne vil spille. Men jeg må ærligt indrømme, langt det meste af tiden brød jeg sgu mig ikke rigtig om spillet. Særligt midtbanen savnede dynamik og kreativitet og frem for alt, så manglede der mand-mand udfordringer på et niveau, der er Barca værdigt, når man lige ser bort fra enkelte momenter fra Depay. Grizmann er stadig lige frygtelig at se på, han passer bare ikke ind. Braithwaite, der nok spiller sit livs kamp, er heller den type spiller, jeg kan lide at se på, selvom han leverer på et niveau, jeg bestemt ikke havde forudset, da han kom til klubben.

På midtbanen er trioen Busquets, De Jong og Pedri til tider en god kombination, men langt det meste af tiden mangler man det sidste. Man mangler det, som gør spillet smukt at se på. Det overraskende, det tekniske, det frække og det geniale. Det er der ikke, lige meget, hvor meget jeg kigger. Jeg havde håbet på at se Demir eller Puig inde fra start og den anden i løbet af kampen. De har, som de eneste lige nu, nogle af de elementer, som der mangler i spillet. Nu hvor Messi er væk, får man det ikke andre steder fra, så det er bydende nødvendigt, man får det tilført. Fordi, det her spil vi så i dag, hvor meget man end kan opløftes af den holdmæssige præstation, som bevares, var rigtig god, så er det, præcis det, jeg frygtede vi vil komme til at se hele sæsonen igennem.

Koeman havde fået sat holdet fint op til kampen og man kan sagtens forsvare opstillingen, i en åbningskamp af den svære slags. Men han taber fuldstændig kampen på gulvet i anden halvleg, hvor der ellers var en fantastisk mulighed for at bygge på spillet og få det løftet op på et endnu højere niveau allerede tideligt på sæsonen. Indskiftningerne var horrible og havde karakter af dele spilletid ud til sine favoritter, end det havde nogen som helst spillemæssig eller taktisk årsag. Det var dybt, dybt skuffende at se på at man er foran 3-0 og så skifter han tre forsvarsspillere ind, en DM og en CM. Frygteligt, ganske enkelt og jeg sidder med en grænseløst irriterende følelse her efter kampen, der ikke rigtig vil forsvinde. Mest fordi, jeg kunne have sagt mig selv det hele inden kampen, fordi man kender Koeman alt, alt for godt efterhånden. Han er så forudsigelig at det gør ondt og man får lyst til at tage derned og stikke ham et par flade, bare for at få en alternativ reaktion fra ham. Man havde glædet sig inden kampen til at se de unge folde sig ud, men det var alle de usual suspekts, der fik lov at spille og spillet var alt, alt for systemisk til min smag og nu er det så uden Messi til at løfte tingene, så man bliver bare lidt tilfredsstillet.

Havde man haft nogen som helst forhåbning om at det ville blive bedre med tiden, så kunne jeg sagtens leve med det, men faktum er, at det nok bare bliver værre og værre herfra.

Nå, men det var første kamp og man skal heller ikke være alt for negativ. Som sagt så ser Garcia og Depay ud til at være et par seriøse forstærkninger. Emerson havde ikke det bedste indhop, men han skal have tid til at falde til, før man dømmer ham. Og så vil man jo gerne vinde og det gjorde man jo.
Kære Easy.

Hvorfor vil du ikke bare acceptere, at vi lever i en anden tid nu, end for 10-12 år siden? Og så mobilisere din begejstring derfra?

Det som du altid efterspørger af kreativitet, finesse og ekvilibrisme er ikke nok til at vinde fodboldkampe - og det har det aldrig været. Der har altid skulle kæmpes og altid har holdet været vigtigere end enkeltpersoner og lækkerier. Det vi så i går var FUNDAMENTET for, at holdet kan få noget succes, nemlig holdånd og fight - og sidst men ikke mindst: effektivitet. Som vi ikke har set det i mange år. Så må vi håbe på, at der også med tiden, bliver noget mere plads til ekvilibrismen.

Ja, jeg er også ked af, at Koeman ikke tør satse noget mere offensivt; f. eks. Puig eller Gavi i stedet for Pedri, som ærlig talt lignede en, der kunne trænge til en god måneds hvil, for selvom han løb og løb, så ser vi ikke, de mere overskudsagtige ting fra ham, som vi så i første sæson frem til ca. marts måned, hvor han var ved at køre død. Og ja, jeg havde også håbet på, at Demir var med fra start - på bekostning af Brathwaite. Jeg må dog bare tage hatten af for Brathwaite, fuck hvor spillede han godt og han er lige det, som Barca har brug for i truppen lige nu. Om man så kan lide hans måde at spille på eller ej. Og så er det også tydeligt, at han har forbedret sig rent teknisk, siden han kom til klubben.

For at få noget mere dominans og kreativitet på midten, kunne man også, ligesom under Pep, forsøge sig med Puig eller Gavi på en af de 3 forreste, eksempelvis Brathwaite eller Griezman. Men jeg synes lige som du, at det fungerede ret fint med de 3 sammen. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, at se dem spille sammen igen. Men jeg kunne også godt tænke mig, at se Demir.

At kampen kørte lidt af sporet i 2 halvleg, synes jeg ikke rigtigt falder tilbage på Koeman. De presser os højt det første kvarter og så scorer vi. Her kunne jeg personligt godt tænke mig, at de Jong trak helt ned i banen og tog del i det første opspil, han er netop en spiller, som kan bruges til den slags situationer med højt pres og vanskeligheder ved at afvikle spillet. Det var ikke Koemans skyld, at de fik 2 mål lige efter hinanden, men jeg er ret sikker på, at der bliver trænet omstillinger til træningen og det så vi også i går. Dog vil jeg gerne medgive dig, at det virkede noget amatør agtigt, at lave en 5-3-2 10 min. før tid.

Busquets og Pique, ja de er gamle og er "the usual suspects", men man kan heller ikke vinde fodboldkampe med helt nye spillere på alle positioner. Busquets har været rigtigt god i 21 og hvis Pique kan følge hans eksempel, så er det glimrende, jeg har bemærket, at han holder sig generelt længere tilbage på banen, hvilket selvfølgelig gør, at han bliver mindre udstillet på sin hurtighed. Alba kan man heller ikke sige noget til, han var god i går.

Så kære Easy, kom nu ind i kampen og glæd dig over den fodbold, vi trods alt spiller. Hvis vi kan holde den intensitet, vi så i store dele af kampen i går - i hele sæsonen, så tror jeg, at vi har noget at glæde os til. Måske Xavi, som træner, havde prioriteret anderledes, mht. det offensive, men jeg er sikker på, at han ville gøre alt, hvad han kunne, for at få dem til at spille som et hold og få dem til at fighte - for det har altid været forudsætningen for at vinde fodboldkampe, i hvert fald de store af slagsen.

Barca er jo i den svære situation, at deres fans altid vil have, at de vinder, men samtidigt, så skal de også vinde på en SÆRLIG måde, fordi deres fans er nogle forkælede "aficionados", som åbenbart har meget lidt at gå op i, andet end fodbold. Men det vigtigste for klubben og navnlig for holdet, må jo trods alt være, at de vinder og kæmper - så skal ekvilibrismen nok komme. Men du må også forstå, at den fodbold som Pep og Barca stod for, den tabte til Chelsea i 2012 og kom aldrig rigtigt tilbage senere. Pep har forsøgt siden i Manchester, men ikke lykkedes. Vi har set noget fantastisk fodbold med City, bevares, men den har tabt. Og så vil jeg selvfølgelig gerne medgive, at City heller ikke har haft marginalerne med dem. Men det er jo heller ikke meningen med den slags fodbold, hvis den lykkedes, at man skal have marginalerne med sig. Det er meningen, at man skal smadre og ydmyge modstanderne, så de under kampen helt opgiver at spille.

Jeg tror personligt selv at den slags fodbold, hvor teknikken og ekvilibrismen vinder over fysikken og taktikken er fortid. Og det tror jeg pga. fodboldspillere generelt bliver dygtigere med bolden og at fysikken samtidigt bliver vigtigere og vigtigere. Så modsætningerne bliver mindre. Hold som i dag er dygtige til omstillingsfodbold er rigtigt dygtige teknisk. Den fodbold, som gjorde at Barca. for 10-12 år siden kunne spille deres tiki - taka var jo netop det høje pres og intensiteten, som man ikke helt havde set mage til før. Idag spiller alle de store hold med højt presspil og intensitet, så Barca mistede deres særstatus meget hurtigt og dette gjorde, at deres spil måtte omstruktureres, sådan som man så det under Enrique, hvor vi stod lavere og spillede mere på omstillinger.

Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, måske kommer der en ny gylden generation, men så er det også vigtigt, at vi (det bliver jo nok ikke i vor levetid) nyder den som en sådan, som noget ENESTÅENDE - og ikke forventer eller kræver, at alt andet, skal være som den.

Brugeravatar
whidgee
Indlæg: 2759
Tilmeldt: søn maj 19, 2013 10:18 pm
Har takket: 151 gange
Blevet takket: 287 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af whidgee »

nosslo15 skrev:
man aug 16, 2021 6:27 pm
EasyBuddhist skrev:
man aug 16, 2021 12:02 am
Det er frustrerende at sidde tilbage med en skuffelse, som ikke rigtig lader sig fortrænge af at man lader det gå lidt tid inden man skriver sit postmatch indlæg. Men det er desværre et faktum, der er svært at komme udenom.

Kampen starter egentlig ret positivt, man får sat sig godt på spillet og Sociedad bliver holdt i noget, der minder om et jerngreb. Markeringerne sidder rigtig, rigtig godt i første halvleg, hvilket gør at La Real aldrig bliver farlige på noget tidspunkt. Garcia ligner præcis den forstærkning af forsvaret, men har skreget på i årevis og samtidig, så gjorde angriberne det, som jeg skrev før kampen, ville være godt at se, nemlig at veksle mellem positionerne med stor dynamisk effekt. Braithwaite illustrerede dette perfekt ved at score første mål fra venstre, andet mål fra midten og til sidst lægge op fra højre, men det var perfekt udført af hele trioen, som hver for sig både søgte dybt, bredt og ned i banen.

Et langt stykke hen ad vejen var det fint og i en kort periode også rigtig godt, hvor det mindede om den totalfodbold, Koeman så gerne vil spille. Men jeg må ærligt indrømme, langt det meste af tiden brød jeg sgu mig ikke rigtig om spillet. Særligt midtbanen savnede dynamik og kreativitet og frem for alt, så manglede der mand-mand udfordringer på et niveau, der er Barca værdigt, når man lige ser bort fra enkelte momenter fra Depay. Grizmann er stadig lige frygtelig at se på, han passer bare ikke ind. Braithwaite, der nok spiller sit livs kamp, er heller den type spiller, jeg kan lide at se på, selvom han leverer på et niveau, jeg bestemt ikke havde forudset, da han kom til klubben.

På midtbanen er trioen Busquets, De Jong og Pedri til tider en god kombination, men langt det meste af tiden mangler man det sidste. Man mangler det, som gør spillet smukt at se på. Det overraskende, det tekniske, det frække og det geniale. Det er der ikke, lige meget, hvor meget jeg kigger. Jeg havde håbet på at se Demir eller Puig inde fra start og den anden i løbet af kampen. De har, som de eneste lige nu, nogle af de elementer, som der mangler i spillet. Nu hvor Messi er væk, får man det ikke andre steder fra, så det er bydende nødvendigt, man får det tilført. Fordi, det her spil vi så i dag, hvor meget man end kan opløftes af den holdmæssige præstation, som bevares, var rigtig god, så er det, præcis det, jeg frygtede vi vil komme til at se hele sæsonen igennem.

Koeman havde fået sat holdet fint op til kampen og man kan sagtens forsvare opstillingen, i en åbningskamp af den svære slags. Men han taber fuldstændig kampen på gulvet i anden halvleg, hvor der ellers var en fantastisk mulighed for at bygge på spillet og få det løftet op på et endnu højere niveau allerede tideligt på sæsonen. Indskiftningerne var horrible og havde karakter af dele spilletid ud til sine favoritter, end det havde nogen som helst spillemæssig eller taktisk årsag. Det var dybt, dybt skuffende at se på at man er foran 3-0 og så skifter han tre forsvarsspillere ind, en DM og en CM. Frygteligt, ganske enkelt og jeg sidder med en grænseløst irriterende følelse her efter kampen, der ikke rigtig vil forsvinde. Mest fordi, jeg kunne have sagt mig selv det hele inden kampen, fordi man kender Koeman alt, alt for godt efterhånden. Han er så forudsigelig at det gør ondt og man får lyst til at tage derned og stikke ham et par flade, bare for at få en alternativ reaktion fra ham. Man havde glædet sig inden kampen til at se de unge folde sig ud, men det var alle de usual suspekts, der fik lov at spille og spillet var alt, alt for systemisk til min smag og nu er det så uden Messi til at løfte tingene, så man bliver bare lidt tilfredsstillet.

Havde man haft nogen som helst forhåbning om at det ville blive bedre med tiden, så kunne jeg sagtens leve med det, men faktum er, at det nok bare bliver værre og værre herfra.

Nå, men det var første kamp og man skal heller ikke være alt for negativ. Som sagt så ser Garcia og Depay ud til at være et par seriøse forstærkninger. Emerson havde ikke det bedste indhop, men han skal have tid til at falde til, før man dømmer ham. Og så vil man jo gerne vinde og det gjorde man jo.
Kære Easy.

Hvorfor vil du ikke bare acceptere, at vi lever i en anden tid nu, end for 10-12 år siden? Og så mobilisere din begejstring derfra?

Det som du altid efterspørger af kreativitet, finesse og ekvilibrisme er ikke nok til at vinde fodboldkampe - og det har det aldrig været. Der har altid skulle kæmpes og altid har holdet været vigtigere end enkeltpersoner og lækkerier. Det vi så i går var FUNDAMENTET for, at holdet kan få noget succes, nemlig holdånd og fight - og sidst men ikke mindst: effektivitet. Som vi ikke har set det i mange år. Så må vi håbe på, at der også med tiden, bliver noget mere plads til ekvilibrismen.

Ja, jeg er også ked af, at Koeman ikke tør satse noget mere offensivt; f. eks. Puig eller Gavi i stedet for Pedri, som ærlig talt lignede en, der kunne trænge til en god måneds hvil, for selvom han løb og løb, så ser vi ikke, de mere overskudsagtige ting fra ham, som vi så i første sæson frem til ca. marts måned, hvor han var ved at køre død. Og ja, jeg havde også håbet på, at Demir var med fra start - på bekostning af Brathwaite. Jeg må dog bare tage hatten af for Brathwaite, fuck hvor spillede han godt og han er lige det, som Barca har brug for i truppen lige nu. Om man så kan lide hans måde at spille på eller ej. Og så er det også tydeligt, at han har forbedret sig rent teknisk, siden han kom til klubben.

For at få noget mere dominans og kreativitet på midten, kunne man også, ligesom under Pep, forsøge sig med Puig eller Gavi på en af de 3 forreste, eksempelvis Brathwaite eller Griezman. Men jeg synes lige som du, at det fungerede ret fint med de 3 sammen. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, at se dem spille sammen igen. Men jeg kunne også godt tænke mig, at se Demir.

At kampen kørte lidt af sporet i 2 halvleg, synes jeg ikke rigtigt falder tilbage på Koeman. De presser os højt det første kvarter og så scorer vi. Her kunne jeg personligt godt tænke mig, at de Jong trak helt ned i banen og tog del i det første opspil, han er netop en spiller, som kan bruges til den slags situationer med højt pres og vanskeligheder ved at afvikle spillet. Det var ikke Koemans skyld, at de fik 2 mål lige efter hinanden, men jeg er ret sikker på, at der bliver trænet omstillinger til træningen og det så vi også i går. Dog vil jeg gerne medgive dig, at det virkede noget amatør agtigt, at lave en 5-3-2 10 min. før tid.

Busquets og Pique, ja de er gamle og er "the usual suspects", men man kan heller ikke vinde fodboldkampe med helt nye spillere på alle positioner. Busquets har været rigtigt god i 21 og hvis Pique kan følge hans eksempel, så er det glimrende, jeg har bemærket, at han holder sig generelt længere tilbage på banen, hvilket selvfølgelig gør, at han bliver mindre udstillet på sin hurtighed. Alba kan man heller ikke sige noget til, han var god i går.

Så kære Easy, kom nu ind i kampen og glæd dig over den fodbold, vi trods alt spiller. Hvis vi kan holde den intensitet, vi så i store dele af kampen i går - i hele sæsonen, så tror jeg, at vi har noget at glæde os til. Måske Xavi, som træner, havde prioriteret anderledes, mht. det offensive, men jeg er sikker på, at han ville gøre alt, hvad han kunne, for at få dem til at spille som et hold og få dem til at fighte - for det har altid været forudsætningen for at vinde fodboldkampe, i hvert fald de store af slagsen.

Barca er jo i den svære situation, at deres fans altid vil have, at de vinder, men samtidigt, så skal de også vinde på en SÆRLIG måde, fordi deres fans er nogle forkælede "aficionados", som åbenbart har meget lidt at gå op i, andet end fodbold. Men det vigtigste for klubben og navnlig for holdet, må jo trods alt være, at de vinder og kæmper - så skal ekvilibrismen nok komme. Men du må også forstå, at den fodbold som Pep og Barca stod for, den tabte til Chelsea i 2012 og kom aldrig rigtigt tilbage senere. Pep har forsøgt siden i Manchester, men ikke lykkedes. Vi har set noget fantastisk fodbold med City, bevares, men den har tabt. Og så vil jeg selvfølgelig gerne medgive, at City heller ikke har haft marginalerne med dem. Men det er jo heller ikke meningen med den slags fodbold, hvis den lykkedes, at man skal have marginalerne med sig. Det er meningen, at man skal smadre og ydmyge modstanderne, så de under kampen helt opgiver at spille.

Jeg tror personligt selv at den slags fodbold, hvor teknikken og ekvilibrismen vinder over fysikken og taktikken er fortid. Og det tror jeg pga. fodboldspillere generelt bliver dygtigere med bolden og at fysikken samtidigt bliver vigtigere og vigtigere. Så modsætningerne bliver mindre. Hold som i dag er dygtige til omstillingsfodbold er rigtigt dygtige teknisk. Den fodbold, som gjorde at Barca. for 10-12 år siden kunne spille deres tiki - taka var jo netop det høje pres og intensiteten, som man ikke helt havde set mage til før. Idag spiller alle de store hold med højt presspil og intensitet, så Barca mistede deres særstatus meget hurtigt og dette gjorde, at deres spil måtte omstruktureres, sådan som man så det under Enrique, hvor vi stod lavere og spillede mere på omstillinger.

Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, måske kommer der en ny gylden generation, men så er det også vigtigt, at vi (det bliver jo nok ikke i vor levetid) nyder den som en sådan, som noget ENESTÅENDE - og ikke forventer eller kræver, at alt andet, skal være som den.
Spot on! Meget enig!

ladislau
Indlæg: 1261
Tilmeldt: fre mar 27, 2009 1:50 pm
Har takket: 31 gange
Blevet takket: 156 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af ladislau »

Den der “fysikkens endelige sejr over ekvilibrismen” sang har jeg hørt sunget, siden dengang Maradona brækkede benet, og lur mig om ikke den er endnu ældre.

Måske er det nu profetien endelig bliver opfyldt, og så kan vi se, om det er noget man gider se på.

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Forskellen er vel at flere af de fysiske spillere i dag også er teknisk rigtig gode. En spiller som de jong er feks fysisk rigtig god men han kan i den grad også spille bold.

Nå men jeg vil ikke komme så meget ind i det - det er for tidligt at drage de store konklusioner omend jeg til hver en tid vil spille samme midt som i går. Ikke så meget pga stil, fysik, teknik osv men fordi de er vores klart bedste. Demir/gavi er meget unge og puig/Roberto er ikke gode nok til at starte.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

EasyBuddhist
Indlæg: 4542
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 774 gange
Blevet takket: 989 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af EasyBuddhist »

Demir/gavi er meget unge
Det er Pedri og Fati også, så det er ingen hindring.
puig er ikke gode nok til at starte
Det er en subjektiv vurdering, som rigtig mange er uenige i og så er der jo rigtig mange alternativer til at "starte". Det kaldes udvikling.
Og, Joshu var zen, og Nansen var Zen og Joshu spurgte, hvad er vejen? Og, Nansen svarede, vejen er hver dags liv og Joshu sagde, det vil jeg så studere. Og, Nansen svarede, så kommer du straks meget langt væk fra den

EasyBuddhist
Indlæg: 4542
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 774 gange
Blevet takket: 989 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af EasyBuddhist »

ladislau skrev:
man aug 16, 2021 7:32 pm
Den der “fysikkens endelige sejr over ekvilibrismen” sang har jeg hørt sunget, siden dengang Maradona brækkede benet, og lur mig om ikke den er endnu ældre.

Måske er det nu profetien endelig bliver opfyldt, og så kan vi se, om det er noget man gider se på.
Ja, jeg har også hørt den sang mange gange og så er fysik jo en egenskab med mange ansigter. De Jong som bliver fremhævet, er jo ikke en fysisk spiller i den forstand, Men han kan løbe rigtig mange meter i løbet af en kamp og han bruger sin positionering og og dermed kroppen til at opnå en fordel. Det samme kan siges om Pedri.
Og, Joshu var zen, og Nansen var Zen og Joshu spurgte, hvad er vejen? Og, Nansen svarede, vejen er hver dags liv og Joshu sagde, det vil jeg så studere. Og, Nansen svarede, så kommer du straks meget langt væk fra den

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Ja og de skal nok få spilletid i løbet af sæsonen. Det er dog forståeligt at man starter med stærkeste i en svær kamp mod sidste sæsons femte plads.

Jeg er desuden fuldstændig ligeglad med hvad andre mener om puig. Og selvfølgelig er det subjektivt at jeg synes han er ringe og ren hype… Puigs problem er dog at det virker til at flere trænere mener det samme.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

EasyBuddhist
Indlæg: 4542
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 774 gange
Blevet takket: 989 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af EasyBuddhist »

Piquénbauer skrev:
man aug 16, 2021 8:01 pm
Ja og de skal nok få spilletid i løbet af sæsonen. Det er dog forståeligt at man starter med stærkeste i en svær kamp mod sidste sæsons femte plads.

Jeg er desuden fuldstændig ligeglad med hvad andre mener om puig. Og selvfølgelig er det subjektivt at jeg synes han er ringe og ren hype… Puigs problem er dog at det virker til at flere trænere mener det samme.
Enig omkring startopstillingen, hvilket jeg også skrev

At du mener at Puig er ringe, får mig dog til at tvivle på dine fodboldkundskaber. Men jeg er sikker på at der er masser af trænere, der vil stå i kø for at signe Puig, hvis Koeman ikke vil bruge ham.
Og, Joshu var zen, og Nansen var Zen og Joshu spurgte, hvad er vejen? Og, Nansen svarede, vejen er hver dags liv og Joshu sagde, det vil jeg så studere. Og, Nansen svarede, så kommer du straks meget langt væk fra den

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Hehe ja man er tydeligvis komplet fodboldmæssigt forskruet hvis man ikke kan se at puig har overblik og teknik som Xavi, ini og Messi (eller hvad var det du fik skrevet?). Sagde jeg noget omkring hype?

Og du har sikkert helt ret i at en masse trænere fra midter og bundhold i la liga ville elske at have puig. Det gør ham bare ikke god nok til at spille for Barca. Vi må se om han selv fatter det når han bliver overhalet af gavi og demir i løbet af sæsonen.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

EasyBuddhist
Indlæg: 4542
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 774 gange
Blevet takket: 989 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af EasyBuddhist »

Piquénbauer skrev:
man aug 16, 2021 8:13 pm
Hehe ja man er tydeligvis komplet fodboldmæssigt forskruet hvis man ikke kan se at puig har overblik og teknik som Xavi, ini og Messi (eller hvad var det du fik skrevet?). Sagde jeg noget omkring hype
Jeg har skrevet, at han er den eneste i truppen(nu sammen med Demir), der har nogle af de samme egenskaber. Men ja, du gør da dit for at hype ham.
Og du har sikkert helt ret i at en masse trænere fra midter og bundhold i la liga ville elske at have puig. Det gør ham bare ikke god nok til at spille for Barca. Vi må se om han selv fatter det når han bliver overhalet af gavi og demir i løbet af sæsonen.
Jeg er sikker på at du vil finde indtil flere mere prominente adresser i våde La liga og i andre ligaer på listen også, men dig om det.
Og, Joshu var zen, og Nansen var Zen og Joshu spurgte, hvad er vejen? Og, Nansen svarede, vejen er hver dags liv og Joshu sagde, det vil jeg så studere. Og, Nansen svarede, så kommer du straks meget langt væk fra den

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Jeg har skrevet, at han er den eneste i truppen(nu sammen med Demir), der har nogle af de samme egenskaber. Men ja, du gør da dit for at hype ham.
Nej du har vitterligt skrevet at han var på niveau med nævnte spillere når det kom til overblik og teknik. Du ved ren hype på baggrund af nogle gode kampe for b-holdet.
Jeg er sikker på at du vil finde indtil flere mere prominente adresser i våde La liga og i andre ligaer på listen også, men dig om det.
Hvis det var rigtigt så var han solgt. Med vores økonomiske situation ville vi aldrig sige nej til 5-10 mio for en spiller der er så langt fra starteren.

Ok der kunne så være tale om lejeaftaler men puig vil ikke andet end sidde på bænken for Barca. Du ved hvorfor smutte når man kan tage til golfturneringer med laporta og pep?
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Hehe det er det der er så vildt og som du ikke vil indrømme… Det er nemlig puig vs pedri men du kan ikke sige det direkte da det vil fremstå ca ligeså sindssygt som:
Det er kun én hos Barca, der kreativt ser spillet bedre end Puig og det er Messi
Hans evne til at bevæge sig imellem kæderne er eminent og minder om Iniesta på sit bedste. Hans overblik er fuldt ud på højde med spillere som Xavi og Iniesta
Puig ser spillet lige så godt og lige så hurtigt som Messi. På det plan er de ud af det samme stykke, samtidig kender han spillestilen bedre end nogen anden, han er spillestilen, ganske simpelt.
Men nu faldt du i. Problemer er at pedri hele sin karriere (og det på en højere niveau) har vist bedre offensive stats. Seneste ved EM hvor han var intet mindre en fremragende til at skabe spillet (du kan se hans stats hvis du ikke tror mig).
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

EasyBuddhist
Indlæg: 4542
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 774 gange
Blevet takket: 989 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af EasyBuddhist »

Piquénbauer skrev:
man aug 16, 2021 8:56 pm
Hehe det er det der er så vildt og som du ikke vil indrømme… Det er nemlig puig vs pedri men du kan ikke sige det direkte da det vil fremstå ca ligeså sindssygt som:
Det er kun én hos Barca, der kreativt ser spillet bedre end Puig og det er Messi
Hans evne til at bevæge sig imellem kæderne er eminent og minder om Iniesta på sit bedste. Hans overblik er fuldt ud på højde med spillere som Xavi og Iniesta
Puig ser spillet lige så godt og lige så hurtigt som Messi. På det plan er de ud af det samme stykke, samtidig kender han spillestilen bedre end nogen anden, han er spillestilen, ganske simpelt.
Men nu faldt du i. Problemer er at pedri hele sin karriere (og det på en højere niveau) har vist bedre offensive stats. Seneste ved EM hvor han var intet mindre en fremragende til at skabe spillet (du kan se hans stats hvis du ikke tror mig).
Jeg ved virkelig ikke, hvor du vil hen? Det eneste, jeg ser, er at jeg sammenligner på nogle få punkter og ikke en skid andet. Jeg ved udemærket, hvad jeg har skrevet tideligere og hvad meningen har været med det og det har bestemt ikke været at ophøje, men at forklare, hvorfor, jeg ser en spiller som Puig, som et manglende elemnet i Barca´s spil. At du ikke kan se forskellen undrer mig overhovedet ikke, for du tolker altid med vinklen på din egen opfattelse og den ligger som regel langt væk fra virkeligheden.
Og, Joshu var zen, og Nansen var Zen og Joshu spurgte, hvad er vejen? Og, Nansen svarede, vejen er hver dags liv og Joshu sagde, det vil jeg så studere. Og, Nansen svarede, så kommer du straks meget langt væk fra den

nosslo15
Indlæg: 991
Tilmeldt: man sep 18, 2017 1:41 pm
Har takket: 106 gange
Blevet takket: 146 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af nosslo15 »

Med hensyn til fysik over teknik, så var min pointe ikke, at den ene slår den anden i dagens fodbold, men rettere, at de bliver mere og mere forbundne hos de store hold, så man ikke rigtigt kan lave den opstilling længere.

Angående jeres evindelige Puig diskussion, så siger jeg blot, at jeg godt kunne tænke mig, at se en anden på Pedris position, da jeg synes, at han skal have et hvil. Når og hvis man skal lave kreative "lækkerier", så skal man have mentalt overskud og det synes jeg ikke, det ser ud som om, at han har - Pedri. Jeg synes, at Puig har gjort det godt med de meget få minutter, han har fået og jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvordan han passer på dette hold uden Messi. Men det kunne også være en ide med Demir, på Pedris position.

Alternativt kunne man også forsøge Puig/Demir på Griezmans position, i kampe mod mindre hold.

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 15/8 FC Barcelona - Real Sociedad

Indlæg af Piquénbauer »

Jeg vender og drejer ikke noget som helst. Det er dine egne ord som kom i forlængelse af et af dine rants om at holdet ikke spiller “rigtigt” og at puig er “svaret”.

Jeg har ligeledes ikke lagt op til en debat omkring puig her. Jeg skrev kort at han ikke var god nok til at starte og selvfølgelig skulle vores alles “puig-beskytter” komme på banen og forklare at man intet ved om fodbold hvis man ikke kan se hvad puig kan.

I forlængelse af det har jeg vist at dit syn på puig er komplet fordrejet og ikke har hold i virkeligheden. Det er en fantasi der bygger på hvordan “det rigtige Barca” skal spille. En fantasi der er opstået pga “nogle gode kampe for b-holdet”.

Og nu er du så også begyndt at skide på EMs bedste unge spiller…
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 3 gæster