FC Barcelona

Diskussion om den La Liga og andre spanske klubber

Redaktører: Guardiola, Wennerberg

Brugeravatar
Paulinho15
Indlæg: 219
Tilmeldt: man jun 29, 2020 11:16 pm
Har takket: 212 gange
Blevet takket: 34 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Paulinho15 »

Lopezzz skrev:
tors feb 25, 2021 7:07 pm
Paulinho15 skrev:
tors feb 25, 2021 4:20 pm
Lopezzz skrev:
tors feb 25, 2021 2:20 pm
Daluigi skrev:
tors feb 25, 2021 10:38 am
Reelt set har dette hold ikke slået en stærk modstander i flere år, med undtagelse af et stærkt skadesplaget Juventushold i Torino, som vi så blev voldtaget 0-3 af på hjemmebane efterfølgende.

Det fortæller alt om holdets reelle kvalitet disse år - Og det gør bare at man slet ikke kan glæde sig over sejre som den i går mod Elche. For det gør ingen forskel titelmæssigt, når vi alle godt ved, at møder vi en modstander med kvalitet over hele banen, og som løber med os i 90 minutter, så lukker vi nemt 3-6 mål ind. Og det er ikke engang at overdrive jo? Barca er blevet en klub, som nemt kan lukke 3+ mål ind... Det er helt forrykt at tænke på, men det er virkeligheden. Vi er pt intet andet end klubben som Messi spiller i. Vi har historiens største spiller, og når han til sommer forsvinder, så kan alle jer, som snakker om en ny start osv, godt forberede jer på, at de chancer og mål som Messi skaber hver kamp, de kommer ikke bare på magisk vis fra en anden spiller. Det gør de heller ikke i Madrid, som har en topscorer med 12 mål pt....

Dette her projekt kommer til at tage flere år desværre. Det er dog naturligt, når man ikke har handlet med rettidig omhu eller økonomisk anstændighed i ledelsen. Klubbens sparrede lønkroner kan slet ikke veje op for det enorme tab Lionel Messi bliver til sommer. Klubben står tilbage fuldstændig blottet for spillestil og identitet på banen - Hvem kan fortælle mig hvad vores spillestil er? Jeg har ikke kunne finde en siden LE var træner, og allerede dengang var det frustrerende at se hvorledes fundamentet på banen smuldrede mens La Masia blev udvandet.

Vi er et træt gammelt hold, som slet ikke løber nok til moderne fodbold. Kan nogen huske kampen i Prag under Valverde sidste sæson? Vi løber det mindste noget hold nogensinde har formået i en CL-kamp, og vi var svineheldige ikke at blive revet fra hinanden pga. Mats havde en af sine vanvidskampe i buret. Mod et hold som FCM altså smasker ud af turneringen året efter. Den slags kampe fortæller desværre historien om en stamme med Pique, Alba og særligt Busqeuts som alle er outdated på øverste hylde. Messi mangler også løbevilligheden, og han får den ikke i Barca, eftersom han for længst er vokset sig større end klubben - Et faktum jeg faktisk er ret sikker på, at han ikke selv er helt klar over. Jeg tror ikke, at han reelt forstår, hvor meget han dikterer i klubben. En ny manager vil altid få svært ved at rykke ham i Barca, fordi han helt naturligt bare er på en pedestal. Derfor forstår jeg egentlig godt, hvis Messi indser at han kunne få spilmæssig og personlig udvikling ud af at skifte til sommer. Jeg tror egentlig kun, at det er familien som holder ham tilbage pt.

Summa summarum - Barca er i en identitetskrise, hvor man som fan har svært ved at connecte med spillerne, føler jeg i hvert fald. Vi har nogle helt unge stjerner i Ansu, De Jong og Pedri, som jeg synes er spændende. Men overordnet set har man svært ved at finde optimismen frem i forhold til et bæredygtigt projekt. Laporta kan måske blive manden med en vision og handelkraft, som bringer os ud af mørket. Men det må tiden vise.

Jeg elsker Barca. Det vil jeg altid gøre. Jeg er dybt taknemmelig for alt hvad klubben har givet mig af underholdning og følelser de sidste 15 år på aller øverste hylde. Men det bliver en anden tid nu, og det skal vi som fans nok endegyldigt forstå. Det rammer os når Messi er væk. Det er vist kun folk herinde som forstår, at man sidder med tåre i øjnene blot ved tanken om, at man ikke skal se Messi i en Barcatrøje igen... Det er kunst som ikke længere er i vores galleri. Men af respekt for kunstens skønhed håber jeg inderligt, at vi kan få ham at se nogle år endnu på øverste hylde - Det fortjener han. Det fortjener fodbolden.
Klubben har handlet helt forkert.
Der blev snakket om total udrensning efter Bayern kampen men de valgte at beholde Pique, Alba, Busquets, Umtiti, Lenglet, Griezmann, Roberto, Coutinho....
De her spillere har ikke bidraget med noget som helst i 2 år.
Og hvorfor skulle vi holde på Pique, Alba og Bussi når ingen gider at se dem mere. De står bare i vejen for de ny generationer.

Barca er La Masia, det er vores rødder, vores blod.
Her finder vi svaret i alt men ingen tager ansvar for det mere fordi ledelsen og de fleste fans er utålmodige med de unge.
De ville have færdig produkt aka Messi/Xavi/Iniesta HER OG NU. Du ved, der skal skaffes penge hurtigst muligt.
Jeg ved godt at økonomien er helt fucked men jeg brækker mig over ledelsen de sidste 3-4 sæsoner.
De har alt serveret lige ved døren (La Masia) men de vælger at kigge væk og søger andre steder.
Barca bliver den samme igen først når vi vender tilbage til rødderne.
Hvis unge er ikke fremtiden hvem er det så?
Af dem du nævner så vil jeg mene Alba stadig bidrager. Han kommer godt med frem og bidrager til mange mål og assist.
Det gøre han men hans konge-attitude irriterer mig. Han tror at han er større end alle. Han kan lave mange fejl og ingen siger noget men lige så snart de andre laver en enkelt fejl, specielt de unge, flipper han ud, slår med armene og råber ad dem. Jeg synes at hans tid i klubben er slut. Vi kommer til at sidde fast og ikke vinder noget som helst hvis han bliver i Barca.
Det gælder også alle dem jeg nævner.
Jeg kan godt se hvad du mener med Albas attidude og jeg kan godt give dig ret på det punkt. Der ikke mange der siger noget til ham, når han laver fejl. Måske tør de andre spillere ikke det, men 23-årige De Jong satte ham på plads forleden, så måske vender det snart med hensyn til det.

Alba ser ikke ud til at have så meget tålmodighed med de unge spillere, men jeg kan rigtig godt lide Alba. Jeg mener stadig, at han har en fremtid i klubben.

Jeg er ikke enig i din betragtning i, at han tror han er større end alle andre. Jeg har altid oplevet ham som en meget ydmyg og sympatisk person, hvilket et af hans seneste interviews også vidner om. Hans spillestil og væremåde på banen kan dog godt være ret offensiv/frembrusende.

Barca bør efter min mening hente en spiller ind til venstre back på niveau med Alba eller lige under. F.eks. Bernat, Gayá eller Grimaldo, så de kan slås/deles om at være førstevalg på venstre back. Sådan ser jeg på det :-).

Her er det interview jeg nævnte: https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/alba ... dbold.html

Brugeravatar
Dytrax
Indlæg: 2361
Tilmeldt: man dec 05, 2011 1:01 pm
Geografisk sted: Frederiksværk
Har takket: 608 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Dytrax »

Catalan police are located at the Camp Nou offices this morning to search for documentation in connection with the 'BarçaGate' scandal investigation. Arrests are not ruled out. [Cadena SER]

Brugeravatar
Dytrax
Indlæg: 2361
Tilmeldt: man dec 05, 2011 1:01 pm
Geografisk sted: Frederiksværk
Har takket: 608 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Dytrax »

Breaking!
Oscar Grau (CEO) and Gomez Ponti (Head of Legal Services) arrested

Brugeravatar
Dytrax
Indlæg: 2361
Tilmeldt: man dec 05, 2011 1:01 pm
Geografisk sted: Frederiksværk
Har takket: 608 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Dytrax »

Alt sammen er rygter, men Bartomeu skulle efter sigende være arresteret :eek:

PuyolErGud
Indlæg: 8392
Tilmeldt: lør okt 27, 2012 10:26 pm
Geografisk sted: Ishøj
Har takket: 489 gange
Blevet takket: 354 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af PuyolErGud »

Dytrax skrev:
man mar 01, 2021 12:50 pm
Alt sammen er rygter, men Bartomeu skulle efter sigende være arresteret :eek:
Den skulle være god nok nu. I hvert i politiets arrest. Det er jo langt fra positivt for klubben, men i det mindste er det relateret til personer ikke selve klubben institution.

Kubala
Indlæg: 9257
Tilmeldt: fre apr 13, 2012 12:11 am
Har takket: 86 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Kubala »

Den her ledelse ledt af Sandro og fulgt af Barto, har været fuldkommen skandaløst. Der var mange af os, der var kritiske over for den ret tidligt, men kritikken blev skudt ned med alle mulige forskellige ting, hvor økonomien blev fremhævet. Nu ser man, hvordan man har kørt økonomien ned og hvor mange skandaler disse mennesker har ført med sig. Det er fuldstændig surrealistisk med alle de ting, man har set de seneste år, hvor det kulminerede med deres afgang og nu med arrestationer.

Brugeravatar
Lopezzz
Indlæg: 11525
Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
Geografisk sted: Babylon
Har takket: 1111 gange
Blevet takket: 797 gange
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Indlæg af Lopezzz »

Helt utroligt!
De skal allesammen i fængsel og rådne der.
På grund af dem bliver vi til en cirkus klub.
MDCCCXCIX

Brugeravatar
Dytrax
Indlæg: 2361
Tilmeldt: man dec 05, 2011 1:01 pm
Geografisk sted: Frederiksværk
Har takket: 608 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Dytrax »

Bartomeu will spend the night at the Police station. [La Vanguardia]

Brugeravatar
Dytrax
Indlæg: 2361
Tilmeldt: man dec 05, 2011 1:01 pm
Geografisk sted: Frederiksværk
Har takket: 608 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Dytrax »

Bartomeu formulated a black list of journalists and Barça members to smear on social media, even attacking their wives.

Gerard Romero, Antoni Bassas, Xavi Torres, Jordi Costa, Frederic Porta, Oriol Domènech, Jaume Roures, Albert Roura, Víctor Font, Elena Font, Josep Maria Minguella, Xavier Sala-i-Martín.

[ElPeriodico]

kklaus
Indlæg: 7844
Tilmeldt: lør nov 13, 2010 9:44 pm
Har takket: 593 gange
Blevet takket: 904 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af kklaus »

Kan ses på Barca TV+ og Viaplay.
Giv mig min sko tilbage, røv!

kklaus
Indlæg: 7844
Tilmeldt: lør nov 13, 2010 9:44 pm
Har takket: 593 gange
Blevet takket: 904 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af kklaus »

God Barca start. 2-0 efter 18 minutter.
Samme opskrift til begge mål: Graham Hansen -> Jenni Hermoso -> mål
Giv mig min sko tilbage, røv!

Brugeravatar
Lopezzz
Indlæg: 11525
Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
Geografisk sted: Babylon
Har takket: 1111 gange
Blevet takket: 797 gange
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Indlæg af Lopezzz »

https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/avis ... nt-op.html

Jaaa tak!.. og behold Firpo. Han har ikke fået ret mange chancer til at bevise sit værd men jeg synes heller ikke at han var dårlig de gange han har spillet.
Og send Alba af sted sammen med Pique. Vi kan ikke blive ved med at satse på pensionister i endnu en sæson.
MDCCCXCIX

Brugeravatar
Diabolito
Indlæg: 726
Tilmeldt: tirs apr 26, 2005 7:54 pm
Geografisk sted: København
Har takket: 7 gange
Blevet takket: 14 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af Diabolito »

Lopezzz skrev:
tirs mar 09, 2021 10:07 am
Jaaa tak!.. og behold Firpo. Han har ikke fået ret mange chancer til at bevise sit værd men jeg synes heller ikke at han var dårlig de gange han har spillet.
Og send Alba af sted sammen med Pique. Vi kan ikke blive ved med at satse på pensionister i endnu en sæson.
Altså, hvad I alverden er det for nogle kampe du ser? Firpo er da elendig når han spiller. Jeg kan huske én god kamp fra hans side imod et eller andet ligegyldigt hold (vist nok fra CL). Magen til en spiller blottet for karisma og selvtillid skal man lede længe efter.
Alba er da med længder den bedste VB vi har adgang til. Hans svage koncentration har kostet en del vigtige mål, men omvendt skaber han mindst lige så meget i den anden ende. Firpo laller bare rundt og jokker folk i hælene.
El Señor de las Tartas

Brugeravatar
Lopezzz
Indlæg: 11525
Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
Geografisk sted: Babylon
Har takket: 1111 gange
Blevet takket: 797 gange
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Indlæg af Lopezzz »

Diabolito skrev:
tirs mar 09, 2021 10:15 am
Lopezzz skrev:
tirs mar 09, 2021 10:07 am
Jaaa tak!.. og behold Firpo. Han har ikke fået ret mange chancer til at bevise sit værd men jeg synes heller ikke at han var dårlig de gange han har spillet.
Og send Alba af sted sammen med Pique. Vi kan ikke blive ved med at satse på pensionister i endnu en sæson.
Altså, hvad I alverden er det for nogle kampe du ser? Firpo er da elendig når han spiller. Jeg kan huske én god kamp fra hans side imod et eller andet ligegyldigt hold (vist nok fra CL). Magen til en spiller blottet for karisma og selvtillid skal man lede længe efter.
Alba er da med længder den bedste VB vi har adgang til. Hans svage koncentration har kostet en del vigtige mål, men omvendt skaber han mindst lige så meget i den anden ende. Firpo laller bare rundt og jokker folk i hælene.
Men hvor mange år skal vi holde på Alba?
Han er god og afgørende men han er ikke fremtiden mere og han står i vejen for unge folk som Firpo.
Ja Firpo har sejlet men er man ikke altid under kæmpe pres når man kun får 10-15 min på banen og i de minutter skal man være PERFEKT for at blive accepteret.
En fejl og så er det bænk i næste 5 kampe.
Men du har sikkert ret, han er fortid til sommer og Arsenal er den første på listen.
MDCCCXCIX

EasyBuddhist
Indlæg: 190
Tilmeldt: tirs feb 23, 2021 9:52 pm
Har takket: 22 gange
Blevet takket: 27 gange

Re: FC Barcelona

Indlæg af EasyBuddhist »

Lopezzz skrev:
tirs mar 09, 2021 10:50 am
Diabolito skrev:
tirs mar 09, 2021 10:15 am
Lopezzz skrev:
tirs mar 09, 2021 10:07 am
Jaaa tak!.. og behold Firpo. Han har ikke fået ret mange chancer til at bevise sit værd men jeg synes heller ikke at han var dårlig de gange han har spillet.
Og send Alba af sted sammen med Pique. Vi kan ikke blive ved med at satse på pensionister i endnu en sæson.
Altså, hvad I alverden er det for nogle kampe du ser? Firpo er da elendig når han spiller. Jeg kan huske én god kamp fra hans side imod et eller andet ligegyldigt hold (vist nok fra CL). Magen til en spiller blottet for karisma og selvtillid skal man lede længe efter.
Alba er da med længder den bedste VB vi har adgang til. Hans svage koncentration har kostet en del vigtige mål, men omvendt skaber han mindst lige så meget i den anden ende. Firpo laller bare rundt og jokker folk i hælene.
Men hvor mange år skal vi holde på Alba?
Han er god og afgørende men han er ikke fremtiden mere og han står i vejen for unge folk som Firpo.
Ja Firpo har sejlet men er man ikke altid under kæmpe pres når man kun får 10-15 min på banen og i de minutter skal man være PERFEKT for at blive accepteret.
En fejl og så er det bænk i næste 5 kampe.
Men du har sikkert ret, han er fortid til sommer og Arsenal er den første på listen.
Jeg er ikke helt uenig. Firpo er ikke så dårlig, som folk forsøger at gøre ham og der skal nok være masser, der gerne vil have ham i truppen. Tilgengæld synes jeg at Alba har bevist sig på det seneste. Han er langt fra det svageste led på banen og da slet ikke i 3-5-2. som har været anvendt på det seneste. Offensivt er der få i verden, der er bedre, men hans defensive evner bliver åbenbart ikke bedre med tiden. Jeg synes dog der områder, der trænger mere til en opgradering og den modsatte side er langt mere udsat. Kunne man bytte Firpo for Bellerin i Arsenal, ville jeg være henrykt. Det vil skabe ro de næste mange år på HB og det vil give plads til at man kan rykke Balde op, som uden tvivl er det største VB talent længe set og det siger ikke så lidt, for Barca har været gode til at udvikle backs. Balde´s offensive potentiale er nok ikke set højere i verden i øjeblikket, men han mangler stadig noget i det defensive. Hans fysiske formåen er dog stor og på den måde adskiller han sig fra det typiske backtalent fra La Masia. Han kan blive rigtig, rigtig god, hvis man kører ham frem rigtigt. Alternativt kan man også supplere med Miranda og Emerson, som kommer tilbage fra Betis, hvor de begge er faste i startopstillingen. En HB kombination med Bellerin og Emerson kunne være en utrolig stærk duo.

Mit bedste bud på backpladserne er derfor. Byt Firpo væk for Bellerin, enten gennem køb og salg, eller, endnu bedre, gennem direkte bytte. Lej Dest ud elller sælg Roberto. Behold Alba et par år og ryk Balde op. Tag derudover et kig på Miranda og Emerson i preseason og beslut om de skal være en del af truppen også.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 2 gæster