24/10 FC Barcelona - Inter

Alle kamptråde fra sæsonen 2018/2019

Redaktører: Guardiola, Wennerberg

Brugeravatar
Rb88
Indlæg: 1167
Tilmeldt: ons aug 16, 2017 11:51 pm
Geografisk sted: Odense
Har takket: 153 gange
Blevet takket: 119 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Rb88 »

Piquénbauer skrev:
Rb88 skrev:
Piquénbauer skrev:Dembele (og malcom) kan bare kigge på hvordan rafinha og cou spillede. Det var ikke voldsomt imponerende med bolden men de løb i dybden, pressede defensivt og vigtigst så smed de ikke idiotiske bolde væk.

Boldtab er vores kryptonit i denne sæson. Vi kan bare ikke have det. Vi har (med Messi) et skidt genpres og kombiner det med en langsom midtbane og centralt forsvar og så er man fucked. Det har vi set så mange gange i denne sæson.

Så hvis de vil spille så må de se hvad vores kanter gør og gøre det samme. Hvis de ikke kan det så må de sidde på bænken. For der er sgu plads til unge spillere - se bare Arthur.
Men Arthur er så os den eneste unge spiller i disse 2 år der får chancen. Og det skyldes måske ligeså meget at han bare besidder et helt utroligt stort potentiale og spiller godt allerede. Det har altså været (relativt) risikofrit at give Arthur chancen

Jeg synes stadig der helt generelt er et problem med Valverde og tiltroen til unge spillere når det er en klub som Barcelona han er træner i. Og når nu La Masia faktisk også eksisterer

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk
Risikofrit? Vi snakker om en 22 årig spiller der kommer direkte fra Brasilien. Der er intet risikofrit ved at give ham chancen.

Du skal nok hellere se det som om dem der passer ind får chancen. At Dembele og malcom ikke gør handler om at de ikke fungerer godt med det der passer holdet godt. Det er ærgerligt for dem men i sidste ende er det vigtigste holdet og efter Arthur har taget dembeles plads har vi 10 point i 4 meget svære kampe.

Vi har et klassehold. Det er svært for unge spillere at slå til. Og sådan skal det sgu helt ærligt også være for det betyder i sidste ende at man har en god trup.
Relativt ja. Første kamp er altid den sværeste at tage beslutning til, men efter første kamp har Arthur jo vidst hvilken klasse han allerede besidder. Jeg siger ikke at det ikke er risikofrit. Jeg siger bare at større risiko har der ikke været for Arthur har ikke skulle bruge langsom indslusning, med 30-60 min hist og der for langsomt at blive til en spiller der kunne passe ind. Han var god fra start

Lige en pointe. Det er decideret unfair at snakke om Malcom og Dembele i samme sætning når det snakkes om mangler, og hvad de skal gøre, og hvad vi ikke får med dem på banen, hvordan de ikke passer ind etc. når Malcom Har spillet 25 min i alt.
Vi kan sagtens snakke om Dembele på den måde jeg 25 min er simpelthen for lidt til overhovedet at vide hvad Malcom vil og kan bidrage med til holdet. Og det er vel det de fleste synes er den største skam

Vi har ikke engang set bare lidt af hvad han vil kunne, for vi har ikke set ham i aktion nærmest

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

Men man må så spørge sig om hvorfor han ikke spiller. Og der er det sgu imo ret ligetil. Enten arbejder han ikke hårdt nok, passer ikke godt ind og også har vi bare ikke brug for hans type. Det er desuden derfor jeg sætter ham sammen med Dembele da han minder mere om ham end rafinha/cou.

Vi spiller rigtig godt lige nu og det er i høj grad fordi vi har fået styr på hvordan holdet skal sammensættes. Og der passer Dembele (og malcom) som type bare ikke ind. Vi har ikke brug for dem. Det er ærgerligt for dem men de må så bare arbejde hårdere og se hvad der er brug for så de kan få noget spilletid. Dembele kan feks starte med aldrig nogensinde at spille som mod Sevilla igen. Det var noget af det mest latterlige jeg kan huske at have set.

Jeg forstår så heller ikke hvorfor folk går så meget amok over malcom. Han blev købt som reserve for Dembele da planen var at han skulle starte og cou skulle spille på midten. Det gik så overhovedet ikke og da Dembele derfor røg på bænken så rykkede han forståeligt endnu længere ned da man ikke har brug for 2 deciderede kanter på bænken. Især ikke fordi vi ikke rigtigt bruger kanter.

Ærgerligt for malcom men sådan er gamet. Derfor kan jeg heller ikke forstå hvorfor folk råber og skriger på ham. Klubben skylder ham ikke noget, han har intet vist og vi har ikke brug for ham. Og så er det da egentlig også ret fedt at la masia spillere for tid. Jeg har i hvert fald en meget større tilknytning til munir og rafinha end malcom.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Tello
Indlæg: 7456
Tilmeldt: tirs feb 26, 2013 9:43 am
Har takket: 1360 gange
Blevet takket: 509 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Tello »

Man kan stille det op som man vil, men hele Malcom/Dembélé sagen giver ingen mening. Valverde har sprunget en sikring.

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

Siden Dembele er røget på bænken har vi fået 10 point mod spurs, valencia, sevilla og inter. Det peger ret meget imod at han har taget det rigtige valg. Vi har ovenikøbet spillet noget rigtig fin bold.

Så jo det giver rigtig fin mening. At man så ikke vil se det er noget andet.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Brugeravatar
whidgee
Indlæg: 2361
Tilmeldt: søn maj 19, 2013 10:18 pm
Har takket: 136 gange
Blevet takket: 213 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af whidgee »

Altså, jeg er også en af dem, så virkelig gerne vil se både Dembélé og Malcom på holdet og imponere. Og vise nogle af de ting, som de blev hentet til klubben for. Men at sidde herhjemme på et dansk forum og sige "Malcom/Dembélé sagen giver ingen mening. Valverde har sprunget en sikring." giver for mig ingen mening. Selvfølgelig er der en grund til at de ikke spiller og det er at det lige nu ikke er for holdets bedste. Dembélé har ikke lige frem været imponerende på det sidste og INGEN af os aner en flyvende fis om hvad Malcom viser til træning, eller hvad han netop ikke viser, hvordan hans indstilling er, hvordan hans fysiske form er, hvordan hans psyke er osv osv.

Valverdes taktik og valg af Rafinha i går var efter min mening en genistreg. Vi spillede en af sæsonens bedste kampe hvor vi har været i størst kontrol og hvor vi har stået bedst på banen. Og det var endda uden verdens bedste fodboldspiller. At vi spillede som vi gjorde i går, uden den spiller som hele vores spil normalt er bygget op omkring, er ganske enkelt imponerende.

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

Jeg vil bare gerne vide hvorfor det ikke giver mening. Jeg kan skrive meget om hvorfor det offensivt og defensivt giver rigtig god mening at vi på nuværende tidspunkt ikke spiller med deciderede kanter men kort så handler det om kontrol. Vi er bedre offensivt og især defensivt med kontrol. Uden den bliver vi løbet over.

Og så synes jeg lidt man glemmer at dembele på bænken har betydet at Arthur spiller. Han er fremragende og jeg tror at han på sigt bliver en langt vigtigere spiller end dembele (og malcom).

Det går egentlig også tabt i den her "Valverde kan ikke lide unge spillere bla bla bla" at Arthur er blevet fast mand. Han har taget en knægt der ikke har spillet i eu overhovedet og vist ham en enorm tiltro.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Tello
Indlæg: 7456
Tilmeldt: tirs feb 26, 2013 9:43 am
Har takket: 1360 gange
Blevet takket: 509 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Tello »

Spurs, Valencia, Sevilla & Inter. Her glemmer man vel Ter Stegens fantomredninger og Messi's genialiteter. Det er meget nemt at sige, at "siden Dembélé er røget på bænken", næsten lige så nemt som at sige "Valverde har sprunget en sikring". I går, hvor vi førte 2-0, og der var kort tid tilbage, hvilke udskiftninger lavede han så? Semedo ind, Rafinha ud, Vidal ind, Arthur ud, Munir ind, Coutinho ud. Han kunne eventuelt have skiftet Rafinha ud med Malcom, for at se om han kunne levere, og så kunne han have skidt på ham bagefter. Manden har fået 25 minutter, 25 fucking minutter. Gomes fik flere minutter, og Gomes' præstationer er der vel stor enighed om herinde, eller? Rakitic spiller også så, så, så mange minutter. Det er vel bare et spørgsmål om tid før han får en alvorlig skade. Hvorfor ikke starte med Vidal noget oftere? Hvorfor skiftede han ikke Suarez ud for Munir i går? Suarez kunne få en hyldest, og Munir kunne spille 9'er, som han jo er. Der er noget fishy over det her. Gårsdagens sejr havde 25% at gøre med Valverde, og 75% at gøre med holdet.

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

Spurs, Valencia, Sevilla & Inter. Her glemmer man vel Ter Stegens fantomredninger og Messi's genialiteter. Det er meget nemt at sige, at "siden Dembélé er røget på bænken", næsten lige så nemt som at sige "Valverde har sprunget en sikring".
Nej det er det virkelig ikke. Der er faktisk utrolig stor forskel på at vi gik fra ikke at kunne vinde over Girona, leganes og ath bilbao til at få resultater imod Spurs, Valencia, Sevilla og Inter.
I går, hvor vi førte 2-0, og der var kort tid tilbage, hvilke udskiftninger lavede han så? Semedo ind, Rafinha ud, Vidal ind, Arthur ud, Munir ind, Coutinho ud.
Ja det holdte taktikken. Hvorfor skulle vi gå væk fra noget der virkede? Vi førte desuden kun 1-0 da de første udskiftninger blev lavet.
Han kunne eventuelt have skiftet Rafinha ud med Malcom, for at se om han kunne levere, og så kunne han have skidt på ham bagefter.
De minder overhovedet ikke minder om hinanden.
Manden har fået 25 minutter, 25 fucking minutter. Gomes fik flere minutter, og Gomes' præstationer er der vel stor enighed om herinde, eller? Rakitic spiller også så, så, så mange minutter. Det er vel bare et spørgsmål om tid før han får en alvorlig skade. Hvorfor ikke starte med Vidal noget oftere? Hvorfor skiftede han ikke Suarez ud for Munir i går? Suarez kunne få en hyldest, og Munir kunne spille 9'er, som han jo er. Der er noget fishy over det her. Gårsdagens sejr havde 25% at gøre med Valverde, og 75% at gøre med holdet.
Jeebus. Fishy og Valverde havde intet med sejren at gøre. Manden der gang på gang er blevet udskældt for kun at kunne pga Messi og når han så ikke er der så er det stadig ikke pga ham.

Jeg kan vitterligt ikke følge med på det rant der. Hele den der ide med at Valverde ikke gider spillere, at han er sur på bestemte spillere osv. Det er simpelthen så mærkeligt.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

kklaus
Indlæg: 7844
Tilmeldt: lør nov 13, 2010 9:44 pm
Har takket: 593 gange
Blevet takket: 904 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af kklaus »

Valverde says he took Arthur off because he had a slight knock (nothing serious) and didn't want to take any risks. Madrid up on Sunday.
Giv mig min sko tilbage, røv!

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

[MD] | Dembélé arrived 25 minutes late before the Barça-Inter match, according to Cuatro

The players were summoned at 7 and all were punctual, except for the Frenchman who showed up almost half an hour later
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Brugeravatar
Rb88
Indlæg: 1167
Tilmeldt: ons aug 16, 2017 11:51 pm
Geografisk sted: Odense
Har takket: 153 gange
Blevet takket: 119 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Rb88 »

Jeg vil lige understrege at min pointe ikke går på dembele/Malcom med Malcom alene

At dembele kommer 25 min for sent undrer egentligt ikke en. Han virker bare meget lad i hans indstilling. Det går bare ikke

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

Kubala
Indlæg: 9257
Tilmeldt: fre apr 13, 2012 12:11 am
Har takket: 86 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Kubala »

Man må anerkende træneren, når vedkommende lykkes med taktikken, selvom man ikke bryder sig om vedkommende. I går lykkes Valverde med taktikken og valg af spillere. Når det er sagt, så burde man også undre sig. Undre sig over, hvorfor han ikke kan få implementeret især Demb. Også undre sig over, hvorfor Malcom ikke får chance. Malcom burde ikke være en bænkevarmer, og Demb burde slet ikke være en bænkevarmer. Ikke til den pris. Begge faktisk. Er Valverde den rigtige træner på sigt? Måske her og nu, men jeg mener, at han ikke er det, hvis tendenserne er de samme. Eller man burde stille spørgsmålstegn ved det.
Senest rettet af Kubala tors okt 25, 2018 5:27 pm, rettet i alt 1 gang.

Piquénbauer
Indlæg: 22144
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 300 gange
Blevet takket: 1192 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Piquénbauer »

Dembele kan spille når han enten tager sig sammen eller når han kan få en rolle som Messi. Før det er der ikke plads til ham og sådan vil det være for rigtig mange trænere når der også skal være plads til Messi (normalt), suarez og cou.

At han så krydrer sin elendige kamp mod Sevilla med at komme for sent til kampen i går siger også bare noget om hvor stor en klaphat han åbenbart er. Jeg lod ellers tvivlen komme ham til gode i sidste sæson men nu må han sgu lige tage sig sammen.

Omkring malcom så er der intet underligt i det. Hans er dembeles reserve og da han nu sidder på bænken så er han reserve for en reserve. Udover det så byder både munir og rafinha ind med mere (kan spille flere positioner). Og det er jo egentlig også meget fedt at spillere fra la masia får chancen.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

Tello
Indlæg: 7456
Tilmeldt: tirs feb 26, 2013 9:43 am
Har takket: 1360 gange
Blevet takket: 509 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Tello »

Man undrer sig over hvordan Dembélé fungerede i Dortmund, men ikke kan fungere ved siden af selveste Messi. Es tu, Ernie?

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk

Kubala
Indlæg: 9257
Tilmeldt: fre apr 13, 2012 12:11 am
Har takket: 86 gange
Blevet takket: 286 gange

Re: 24/10 FC Barcelona - Inter

Indlæg af Kubala »

Sagde det også tidligere, der hvor problemerne startede i denne sæson, men gentager det lige igen. 4-4-2. Flad 4-4-2. Umiddelbart kan Valverde ikke få implementeret rene kanter i formationen, men benytter sig af midtbanespillere, der kan spille som kant. Det kan blive problematisk på et tidspunkt, når holdene finder et modsvar. Roma gjorde det. Andre vil også gøre det på et tidspunkt. Spillet har brug for bredden af kantspillere. Der er flere facetter med kantspillere og muligheder. Det er altså en skam, at man ikke kan få implementeret Demb eller Malcom. Og Malcom burde ikke være en reserver, især med de ting, han har vist i Frankrig og i preseason. Men altså, det er, hvad det er.
Senest rettet af Kubala tors okt 25, 2018 5:27 pm, rettet i alt 1 gang.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst