Ousmane Dembélé

Diskussion vedr. spillere fra andre klubber

Redaktører: Guardiola, Wennerberg

DeanCassady
Indlæg: 1590
Tilmeldt: tirs sep 30, 2014 9:50 pm
Har takket: 84 gange
Blevet takket: 218 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af DeanCassady »

Surprise. Han har aldrig virket specielt begavet. Man skal dog næppe afskrive ham endnu.

Jeg var personligt relativt skeptisk, da vi hentede ham, men han må hjertens gerne modbevise mig. Og det ender han formentlig også med at gøre.
Robert Zimmerman

Raman93
Indlæg: 1573
Tilmeldt: fre jun 12, 2009 7:34 pm
Har takket: 13 gange
Blevet takket: 64 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Raman93 »

Rygter om at han ikke bliver bedre til sproget hvilket pisser Valverde af. Umtiti lærte det hurtigt feks. Han spiser meget usundt og det har vist ikke hjulpet med den nye diæt som han ikke holder. Mange spillere bliver efter træning men ikke ham. Klubben ville gerne have han gør en ekstra indsats på at komme i god form efter skader.

Det her skal virkeligt ændre sig hvis han vil slå igennem. Kun rygter men kommer fra Cat radio

Brugeravatar
Bager
Indlæg: 2612
Tilmeldt: tirs sep 06, 2005 12:23 pm
Har takket: 147 gange
Blevet takket: 291 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Bager »

Vildt at se en spiller igår være så anonym på trods af at koste ca det samme som hele stadionet kampen blev spillet på. Man skulle da tro at sådan en kamp var lige noget for ham.
Visca el Barca

Tello
Indlæg: 7701
Tilmeldt: tirs feb 26, 2013 9:43 am
Har takket: 1381 gange
Blevet takket: 560 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Tello »

Hmmmm...

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk

Jesni
Indlæg: 1650
Tilmeldt: tirs maj 13, 2014 3:07 pm
Har takket: 91 gange
Blevet takket: 68 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Jesni »

Bager skrev:Vildt at se en spiller igår være så anonym på trods af at koste ca det samme som hele stadionet kampen blev spillet på. Man skulle da tro at sådan en kamp var lige noget for ham.
Han er 20 år, og er lige skiftet til en af verdens mest ikoniske fodboldklubber til den 2. højeste transfersum i klubbens historie. Måske han lige skal have lidt tid til at falde mentalt på plads. Jeg tænker, at vi først ser noget som helst brugbart fra ham i næste sæson.

Brugeravatar
Bager
Indlæg: 2612
Tilmeldt: tirs sep 06, 2005 12:23 pm
Har takket: 147 gange
Blevet takket: 291 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Bager »

Men igår var en venskabskamp, hvor begge hold stillede med en stor del af bænken. Så kunne man godt ønske at verden 4. dyreste spiller nogensinde stak lidt ud.
Visca el Barca

PuyolErGud
Indlæg: 10717
Tilmeldt: lør okt 27, 2012 10:26 pm
Geografisk sted: Ishøj
Har takket: 598 gange
Blevet takket: 574 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af PuyolErGud »

Selvfølgelig, men samtidig er det nok heller ikke specielt optimalt, når størstedelen ikke har spillet sammen før. Det er trods alt en holdsport, og Dembele er ikke Messi.

Sendt fra min EVA-L09 med Tapatalk

Brugeravatar
Lopezzz
Indlæg: 14993
Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
Geografisk sted: Babylon
Har takket: 1683 gange
Blevet takket: 1121 gange
Kontakt:

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Lopezzz »

Det er trist at folk forventer perfektionisme fra alle spillere der kommer til Barcelona. Dembele har mindst 12 år tilbage af sin karriere og han er lige startet. At komme til Barcelona som 20 årig og spille sammen med La Masia flokken er ikke nemt. Og hans langtidsskade i starten har sikkert taget hårdt på ham. Ja selvfølgelig, vi skal give ham alt det tid han har brug for til at komme på toppen. Vi har spillere på holdet som har været i klubben i lang tid og har ikke præsteret endnu så Dembele skal vi ikke bekymre os for lige nu.
Men hans pris er åndsvag. Det er over alle grænser at han skal koste så meget :roll:
MDCCCXCIX

emo
Indlæg: 17780
Tilmeldt: fre sep 23, 2005 2:12 pm
Geografisk sted: Fyn/Odense
Har takket: 365 gange
Blevet takket: 802 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af emo »

IMO, er det også en forkert handelsstrategi hvis man går ud og giver 1mia for en spiller der først skal slå til om 3-4-5 år? Det er helt gal, så gør Barcelona noget helt galt.

En spiller til 1mia, skal jo kunne levere relativt hurtigt.
Allez...

Piquénbauer
Indlæg: 25483
Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
Har takket: 378 gange
Blevet takket: 1616 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Piquénbauer »

Der er alt for meget fokus på prisen. VI vil komme til at se mange flere af denne slags handler i fremtiden.

Vi har købt en spiller der anses som det måske største talent overhovedet sammen med mbappe. De fleste havde nok forventet at han ville levere mere end han har gjort men sådan har det ikke været pga skader. Sådan kan det gå. VI har ham heldigvis i lang tid og der skal ro på så han kan udvikle sig.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!

MessiPogba
Indlæg: 4186
Tilmeldt: tors jan 12, 2017 5:47 am
Har takket: 86 gange
Blevet takket: 318 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af MessiPogba »

Man må jo hellere ikke glemme, at han skifter Dortmund ud med Barcelona. Dortmund har de sidste 8-10 år måske været den bedste klub i hele verden til at skabe rammer, der får meget, meget unge spillere til at sprudle relativt smertefrit og hurtigt. Mange af holdkammeraterne er ofte nogle jævnaldrende, som er i samme situation som en selv, der lige er kommet til klubben.

I Barcelona derimod. Presset er 100 gange større, du spiller for den største klub i verden (diskutabel hvem der er størst af Real og Barca), og du spiller bl.a. sammen med Messi, Busquets og Iniesta, der i et årti har vundet alt i flere omgange og er nogle af historiens bedste spillere på deres positioner, og du spiller med flere verdensstjerner. Det er lige pludselig ikke de mest venlige omstændigheder du kan være under, for der er store, store forventninger til spillerne, og man skal kunne indfri, i modsætning til Dortmund, hvor presset ikke er så enormt.

Jeg synes, at Dembele har vist glimt, hvad han kan, og jeg tror, at han skal lige skal lære at kapere alt det her virvar, han er kommet under. Han er gået fra at være en relativ ung knægt med beksyttende rammer i Dortmund til at blive fuldt eksponeret i Barcelona for en vanvidssum.
"To be fair, we told Real Madrid we wouldn't do a guard of honour when they won the Club World Cup, because we didn't compete in it, so we shouldn't ask them to do one, when they didn't compete in La Liga".
- Gerard Piqué

Jesni
Indlæg: 1650
Tilmeldt: tirs maj 13, 2014 3:07 pm
Har takket: 91 gange
Blevet takket: 68 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Jesni »

Bager skrev:Men igår var en venskabskamp, hvor begge hold stillede med en stor del af bænken. Så kunne man godt ønske at verden 4. dyreste spiller nogensinde stak lidt ud.
Enig. Men unge spillere har det med at være meget ustabile. Dét kombineret med at vores spillestil næsten altid er en udfordring for selv erfarne verdensklassespillere, gør nok at han skal have ekstra meget tid. Heldigvis har han mange gode år foran sig - forhåbentligt hos os. Og ja, så har han ydermere været skadet, og så det har jo været en ret elendig start for ham.

Kubala
Indlæg: 10061
Tilmeldt: fre apr 13, 2012 12:11 am
Har takket: 108 gange
Blevet takket: 387 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Kubala »

Tidligt, men Mbappe, ham skulle man have gået efter.

Skydefinten
Indlæg: 8941
Tilmeldt: man aug 31, 2009 7:03 pm
Geografisk sted: Frederiksberg
Har takket: 1752 gange
Blevet takket: 1029 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af Skydefinten »

Mbappe er milevidt foran. Jeg er skuffet over OD. Jeg havde forventet betydeligt mere, skadet eller ej.
Men dejligt at han godt kan lide god junkfood!
Take away his goals, you’re left with his assists. Take away his assists, you’re left with his dribbles. Take away his dribbles, and you’re left with his key passes.. And most of the time, you get all of it together in 90 minutes. Lionel Messi.

Brugeravatar
A$AP
Indlæg: 11633
Tilmeldt: fre sep 28, 2012 6:23 pm
Har takket: 137 gange
Blevet takket: 956 gange

Re: 11 - Ousmane Dembélé

Indlæg af A$AP »

Nu er det heller ikke fordi, at han har de optimale betingelser for rigtigt at udfolde sig i øjeblikket. Systemet er ikke det samme som i Dortmund, det passer bedre til spillere som Paulinho og Vidal end Coutinho og Dembele som jeg mener har det bedst når de spiller som rene wings og har plads og frihed til at løbe på banen. Ikke sådan noget begrænset noget som i det nuværende system. Coutinho har heller ikke spillet alt for godt, ja bedre end Dembele, men alt andet havde også været mærkeligt da han er et helt andet sted i sin karriere.

De skal have tid (specielt Dembele) til at vænne sig til Valverde og det her system. Vores offensiv har jo generelt heller ikke været det rene festfyrværkeri i denne sæson. At dømme Dembele et flop allerede, efter så få kampe, ikke engang 10 endnu, er for meget. Især efter hvad han viste i Dortmund som bare 19-årig. Det kommer først når han rigtigt har fundet sig til rette, og Valverde begynder at finde frem til hvordan han kan få det bedste ud af ham, og Coutinho for den sags skyld. Det er vigtigt at han får sig nogle succesoplevelser snart, selvtillid må godt nok være afgørende for en spiller som ham.

Sådan som vi spiller nu kan jeg i hvert fald ikke se hvordan Mbappe skulle have været bedre, eller passet bedre ind.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 15 gæster