Side 98 af 98

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 11:56 am
af Piquénbauer
Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!

Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 12:03 pm
af Storken
Piquénbauer skrev:Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!
Du er er sikker på, at det ikke var en Argentiner?

Billede

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 12:38 pm
af Tello
Lads, ville i turde at have en gasgrill på 3 sal? På en balkon med træplader m.m.? Går sådan og overvejer det lidt.

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 12:48 pm
af ELPISTOLEROSUAREZ
Piquénbauer skrev:Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!

Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
Alright. Vend det lidt oftere end normalt, vil jeg så foreslå. Fedtet er nøglen. :)

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 12:52 pm
af Piquénbauer
ELPISTOLEROSUAREZ skrev:
Piquénbauer skrev:Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!

Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
Alright. Vend det lidt oftere end normalt, vil jeg så foreslå. Fedtet er nøglen. :)
Helt sikkert!

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 1:44 pm
af emo
Skal de tages af spydet, allerede første gang? Skal man ikke skære det lidt af gangen, tyndt og så over på grillen igen med spydet og på den måde fortsætte indtil der ikke er så meget igen?

Det var hvad jeg læste.

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 1:58 pm
af ELPISTOLEROSUAREZ
emo skrev:Skal de tages af spydet, allerede første gang? Skal man ikke skære det lidt af gangen, tyndt og så over på grillen igen med spydet og på den måde fortsætte indtil der ikke er så meget igen?

Det var hvad jeg læste.

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Det kan du også godt, det er godt hvis du laver store portioner. Så skal bøfferne på spyddet på en lidt anden måde, de skal foldes til en U-form, så man kan skære mod fibrene langs siden af spyddet. Det er supergodt, men det er bare praktisk talt umuligt, hvis man kun laver til få personer, fordi kødet på spyddet så vil blive meget kort. :glad:

Re: Mad

: ons maj 24, 2017 9:48 pm
af Lopezzz
Tello skrev:Lads, ville i turde at have en gasgrill på 3 sal? På en balkon med træplader m.m.? Går sådan og overvejer det lidt.

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
Husk først at tegne en rigtig god forsikring :glad:

Re: Mad

: tors maj 25, 2017 11:41 am
af Tello
Lopezzz skrev:
Tello skrev:Lads, ville i turde at have en gasgrill på 3 sal? På en balkon med træplader m.m.? Går sådan og overvejer det lidt.

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
Husk først at tegne en rigtig god forsikring :glad:
Det er heldigvis gjort [emoji1]

Re: Mad

: tirs jan 23, 2018 2:32 pm
af Lopezzz
Hvem har lyst til det her :-o savl savl...

Re: Mad

: tors feb 01, 2018 6:07 pm
af Lopezzz
Længe leve Nusret :glad:

phpBB [video]

Re: Mad

: søn feb 03, 2019 11:22 pm
af kklaus
1 år uden indlæg i madtråden? :-o

Billede

Superbowl søndag!

Re: Mad

: søn feb 03, 2019 11:28 pm
af emo
Fåk har helt glemt mad tråden! Velbekomme!

Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk