Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Men hvor er bacon, brothr??
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Ikke nødvendigt i en PP burger brothr. Men måske skulle jeg prøve det næste gang.... Svin med svin på.Heartbreaker skrev:Men hvor er bacon, brothr??
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Altid bacon
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
OliverDK skrev:Briocheboller er fucking geniale til burgere. De er pisse usunde, men damn de smager godt.emo skrev:Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Lavede ca. 20 boller, og dejen blev lavet i en røremaskine med dejkrog.
150 ml. mælk
80 g. sukker
50 g. gær eller 11 g. tørgær
7 æg
700 g. hvedemel
20 g. salt
200 g. usaltet smør
Mælk, sukker, æg og gær blandes til sukker og gær er opløst.
Mel og salt tilsættes og æltes til dejen har en tyk konsistens.
Smøret tilsættes og nu skal dejen æltes længe. Gerne 20 min. på medium hastighed. Den bliver fuldstændig blød og elastisk at arbejde med. Så skal dejen køle 2 timer i køleskabet, hvorefter den formes til boller á 80 gram stykket.
Lav dem kuglerunde og tryk dem flade til den ønske diameter. Nu skal de hæve i ca. 2 timer i god varme og fugt. Jeg stillede mine foran brændeovnen med et fugtigt viskestykke henover. Det fungerede godt.
Når de er hævet skal de pensles med en blanding af et æg og et skvæt mælk. Nu kan du toppe dem med hvad du vil. Ingenting, krydderurter, salt, sesamfrø osv.
Jeg brugte sort sesam. Bag 10-15 min. på 175 gr.
Skal der slet ikke vand i den??
Sendt fra min ayyyPhone
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Prøver samme opskrift, bare med halvdelen, men det virker helt forkert. Det er totalt klistret og nærmest umuligt at ælte, nu har jeg heller ikke en maskine til det, men jeg prøvede og den er i køleren nu. Håber det fungerer! :)OliverDK skrev:Nope...
Sendt fra min ayyyPhone
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Tror ikke det er optimalt i hånden. Den skal virkelig have tæsk, og min blev æltet i maskinen i over 20 min. før den havde en perfekt konsistens. Der klistrede den på ingen måde, og kunne forme den fuldstændig som jeg ville.
Men hvis den er ALT for klistret så put lidt ekstra mel i...
Men hvis den er ALT for klistret så put lidt ekstra mel i...
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Jeg lavede de der boller. Æltede dem i hånden i lidt over 20 min, til mine skuldre var helt smadrede. De kunne endda ikke æltes på køkkenbordet fordi det klistrede så meget, så jeg måtte gøre det i luften :D God workout.. Nå men de blev pisse lækre, dejlig lære bløde og luftige. Jeg brugte tørgær og det var ikke som om at de hævede, så jeg tror jeg bruger rigtig gær næste gang, og sådan en maskine :D
-
- Indlæg: 8941
- Tilmeldt: man aug 31, 2009 7:03 pm
- Geografisk sted: Frederiksberg
- Har takket: 1752 gange
- Blevet takket: 1029 gange
Re: Mad
Take away his goals, you’re left with his assists. Take away his assists, you’re left with his dribbles. Take away his dribbles, and you’re left with his key passes.. And most of the time, you get all of it together in 90 minutes. Lionel Messi.
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Lytter lige med her.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Skal der ikke smør i?Gnomitz skrev:Syntes Max (personen bag Kvalimad), har godt styr på mad. [emoji6]
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/becha ... rsillesovs
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 15 gæster