Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Do it! Jeg kommer og spiser med så.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- FCBarcelonaChr
- Indlæg: 20816
- Tilmeldt: man okt 11, 2010 8:32 pm
- Geografisk sted: Odense
- Har takket: 318 gange
- Blevet takket: 1139 gange
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
For mig har det kun givet mening at lave ravioli, da men så selv kan putte noget lækkert fyld i. Der er meget tid i at lave almindelig pasta ift udkommet, synes jeg.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 8941
- Tilmeldt: man aug 31, 2009 7:03 pm
- Geografisk sted: Frederiksberg
- Har takket: 1752 gange
- Blevet takket: 1029 gange
Re: Mad
Har denne. Den er vist ret standard og kan købes bl.a i Imerco. Kostede ikke så meget.Brombi skrev:Nogle af jer som har erfaringer med hjemmelavet pasta? Er der stor forskel på pastamaskiner, hvilken en skal man købe??
Jeg har ikke brugt den i nogle år, men den funkede godt. (Men får dog lyst til at hive den frem igen nu)
Take away his goals, you’re left with his assists. Take away his assists, you’re left with his dribbles. Take away his dribbles, and you’re left with his key passes.. And most of the time, you get all of it together in 90 minutes. Lionel Messi.
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Brombi tærte
Der var lige lidt request efter min tærte så her kommer den.
Der skal bruges:
225 g smør
36 oreos
3 dl fløde
2 dl rørsukker
350 g chokolade
-------------
1) Fint hak oreos i en blender eller minihakker
2) Smelt halvdelen af smørret og kom det i de fint hakkede oreos
3) Ælt det sammen til en fast masse og fordel i et tærtefad. Det skal i køleskabet i 15 minutter så det bliver lidt fast.
4) Rørsukker og resten af smørret kommes i en gryde og varmes op under medium varme hvor der piskes til det koger. Ved kogepunktet skal det koge i ca 1-2 minutter. Kom derefter lidt under en dl fløde i, pisk og lad det køle af i 15 min.
5) Efter de 15 min hældes karamel over tærten og det skal i fryseren i 30-45 min.
6) Fint hak chokoladen, og kog de ca. 2 dl fløde og kom det derefter i chokoladen. Pisk det godt rundt. Når chokoladen er smeltet hældes det over tærten. Derefter skal den i køleskabet i ca 45-60 min.
Done:
Sendt fra min ayyyPhone
Der var lige lidt request efter min tærte så her kommer den.
Der skal bruges:
225 g smør
36 oreos
3 dl fløde
2 dl rørsukker
350 g chokolade
-------------
1) Fint hak oreos i en blender eller minihakker
2) Smelt halvdelen af smørret og kom det i de fint hakkede oreos
3) Ælt det sammen til en fast masse og fordel i et tærtefad. Det skal i køleskabet i 15 minutter så det bliver lidt fast.
4) Rørsukker og resten af smørret kommes i en gryde og varmes op under medium varme hvor der piskes til det koger. Ved kogepunktet skal det koge i ca 1-2 minutter. Kom derefter lidt under en dl fløde i, pisk og lad det køle af i 15 min.
5) Efter de 15 min hældes karamel over tærten og det skal i fryseren i 30-45 min.
6) Fint hak chokoladen, og kog de ca. 2 dl fløde og kom det derefter i chokoladen. Pisk det godt rundt. Når chokoladen er smeltet hældes det over tærten. Derefter skal den i køleskabet i ca 45-60 min.
Done:
Sendt fra min ayyyPhone
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Min søsters mexicanske mand har fået opholdstilladelse, og han er endelig flyttet til Danmark i dag!
Jeg blev bedt om at lave mad, og besluttede at lave trukket svin, eller pulled pork som de unge kalder det.
2 pudsede nakkefileter.
Rub lavet af røget paprika, brun farin, salt, peber, løgpulver og rosmarin.
Kødet blev rubbet, pakket ind i film og fik lov at hygge sig i 12 timer i køleskabet.
Smed dem i ovnen på 100 grader lige inden jeg gik i seng i går.
Vågnede op til det her ^
Når kødet har en kernetemperatur på ca. 95 grader, er det færdigt. Denne gang tog det 15 timer.
Burgerboller, barbecuesauce og coleslaw var hjemmelavet. Lavede briocheboller, og de blev sindssygt gode. Helt lette og bløde.
Jeg blev bedt om at lave mad, og besluttede at lave trukket svin, eller pulled pork som de unge kalder det.
2 pudsede nakkefileter.
Rub lavet af røget paprika, brun farin, salt, peber, løgpulver og rosmarin.
Kødet blev rubbet, pakket ind i film og fik lov at hygge sig i 12 timer i køleskabet.
Smed dem i ovnen på 100 grader lige inden jeg gik i seng i går.
Vågnede op til det her ^
Når kødet har en kernetemperatur på ca. 95 grader, er det færdigt. Denne gang tog det 15 timer.
Burgerboller, barbecuesauce og coleslaw var hjemmelavet. Lavede briocheboller, og de blev sindssygt gode. Helt lette og bløde.
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Briocheboller er fucking geniale til burgere. De er pisse usunde, men damn de smager godt.emo skrev:Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Lavede ca. 20 boller, og dejen blev lavet i en røremaskine med dejkrog.
150 ml. mælk
80 g. sukker
50 g. gær eller 11 g. tørgær
7 æg
700 g. hvedemel
20 g. salt
200 g. usaltet smør
Mælk, sukker, æg og gær blandes til sukker og gær er opløst.
Mel og salt tilsættes og æltes til dejen har en tyk konsistens.
Smøret tilsættes og nu skal dejen æltes længe. Gerne 20 min. på medium hastighed. Den bliver fuldstændig blød og elastisk at arbejde med. Så skal dejen køle 2 timer i køleskabet, hvorefter den formes til boller á 80 gram stykket.
Lav dem kuglerunde og tryk dem flade til den ønske diameter. Nu skal de hæve i ca. 2 timer i god varme og fugt. Jeg stillede mine foran brændeovnen med et fugtigt viskestykke henover. Det fungerede godt.
Når de er hævet skal de pensles med en blanding af et æg og et skvæt mælk. Nu kan du toppe dem med hvad du vil. Ingenting, krydderurter, salt, sesamfrø osv.
Jeg brugte sort sesam. Bag 10-15 min. på 175 gr.
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Forventer at din søsters reaktion på maden var sådan her
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Jeg mente selvfølgelig din søsters mands reaktion.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 3094
- Tilmeldt: søn dec 16, 2012 4:28 pm
- Geografisk sted: Oslogade 14 1 sth 8200 Århus og Nord . Dk
- Har takket: 198 gange
- Blevet takket: 389 gange
Re: Mad
Haha, det giver faktisk mere mening, ja....Heartbreaker skrev:Jeg mente selvfølgelig din søsters mands reaktion.
Han laver forresten en ond mexicansk barbecue, som selv Tata ville kigge langt efter med savl ned ad topmaven.
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 11 gæster