Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1616 gange
Re: Mad
Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!
Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
-
- Indlæg: 1574
- Tilmeldt: søn aug 23, 2015 8:54 pm
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 92 gange
Re: Mad
Alright. Vend det lidt oftere end normalt, vil jeg så foreslå. Fedtet er nøglen. :)Piquénbauer skrev:Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!
Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
qepd
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1616 gange
Re: Mad
Helt sikkert!ELPISTOLEROSUAREZ skrev:Alright. Vend det lidt oftere end normalt, vil jeg så foreslå. Fedtet er nøglen. :)Piquénbauer skrev:Bare en brasilianer der laver det på en Weber (youtube)! Haha!
Og nej egentlig ikke... Men lang tid på indirekte varme. Han giver det dog lige lidt for lang tid men selve metoden tror jeg vil fungere. Først med fibrene og så mod når det skal serveres.
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
-
- Indlæg: 17791
- Tilmeldt: fre sep 23, 2005 2:12 pm
- Geografisk sted: Fyn/Odense
- Har takket: 365 gange
- Blevet takket: 805 gange
Re: Mad
Skal de tages af spydet, allerede første gang? Skal man ikke skære det lidt af gangen, tyndt og så over på grillen igen med spydet og på den måde fortsætte indtil der ikke er så meget igen?
Det var hvad jeg læste.
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Det var hvad jeg læste.
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Allez...
-
- Indlæg: 1574
- Tilmeldt: søn aug 23, 2015 8:54 pm
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 92 gange
Re: Mad
Det kan du også godt, det er godt hvis du laver store portioner. Så skal bøfferne på spyddet på en lidt anden måde, de skal foldes til en U-form, så man kan skære mod fibrene langs siden af spyddet. Det er supergodt, men det er bare praktisk talt umuligt, hvis man kun laver til få personer, fordi kødet på spyddet så vil blive meget kort.emo skrev:Skal de tages af spydet, allerede første gang? Skal man ikke skære det lidt af gangen, tyndt og så over på grillen igen med spydet og på den måde fortsætte indtil der ikke er så meget igen?
Det var hvad jeg læste.
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
qepd
- Lopezzz
- Indlæg: 15116
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1703 gange
- Blevet takket: 1133 gange
- Kontakt:
Re: Mad
Husk først at tegne en rigtig god forsikringTello skrev:Lads, ville i turde at have en gasgrill på 3 sal? På en balkon med træplader m.m.? Går sådan og overvejer det lidt.
Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
MDCCCXCIX
-
- Indlæg: 7702
- Tilmeldt: tirs feb 26, 2013 9:43 am
- Har takket: 1381 gange
- Blevet takket: 560 gange
Re: Mad
Det er heldigvis gjort [emoji1]Lopezzz skrev:Husk først at tegne en rigtig god forsikringTello skrev:Lads, ville i turde at have en gasgrill på 3 sal? På en balkon med træplader m.m.? Går sådan og overvejer det lidt.
Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk
- Lopezzz
- Indlæg: 15116
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1703 gange
- Blevet takket: 1133 gange
- Kontakt:
- Lopezzz
- Indlæg: 15116
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1703 gange
- Blevet takket: 1133 gange
- Kontakt:
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 25 gæster