Den du brugte til Pulled pork? Har overvejet, bare den ikke er for tør og for hård at bide/skære i. Der er en helvedes masse bearnaise i mine burgere og det skal helst blive inde og ikke flyde ud.Heartbreaker skrev:Prøv den på gastronand.dk
Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
-
- Indlæg: 17811
- Tilmeldt: fre sep 23, 2005 2:12 pm
- Geografisk sted: Fyn/Odense
- Har takket: 367 gange
- Blevet takket: 806 gange
Re: Sv: Mad
Allez...
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Den var hurtig og lave og som en burgerbolle skal være, imo
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Lopezzz
- Indlæg: 15189
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1716 gange
- Blevet takket: 1141 gange
- Kontakt:
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
En opskrift på en god kage?
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1616 gange
Re: Mad
Har lige lavet denne (http://www.bageglad.dk/verdens-bedste-brownies/) og den smagte fremragende! Virkelig simpel og delicious!
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1616 gange
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Dem må jeg lave en dag. Endte med en chokoladekage, den blev fremragende - meget let at lave!
Gad godt spise her, lige nu. Overvej lige, at de kan skrælle otte kartofler på et minut. Havde hakket fingeren af mig selv, hvis jeg skulle prøve.
Gad godt spise her, lige nu. Overvej lige, at de kan skrælle otte kartofler på et minut. Havde hakket fingeren af mig selv, hvis jeg skulle prøve.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 9747
- Tilmeldt: lør nov 13, 2010 9:44 pm
- Har takket: 636 gange
- Blevet takket: 1285 gange
Re: Mad
Dagens ret: Chili con Carne!
Baseret på denne opskrift (fra et andet forum):
Som fattig studerende er min udgave ikke helt så fancy (langt fra faktisk), men mon ikke det bliver udmærket alligevel.
Jeg har lavet (er i gang med at lave) noget der ligner kvart portion i forhold til den opskrift. Ingen rødløg, men 1 hvidt. Kun friske chili og ingen af de nævnte (3 forskellige i noget varierende styrke), ingen røget paprika (brugte alm.) eller kommen (udeladt). Heller ikke nogen stout, men jeg havde tilfældigvis en Flensburger Dunkel stående, som jeg bruge lidt af. Bønner kommer i om en times tid og så chokoladen helt til sidst.
Baseret på denne opskrift (fra et andet forum):
*En anden forumbrugerJeg har set Heston Blumenthals "In Search of Perfection", hvor han forsøger at lave den ultimative Chili con Carne. http://www.dailymotion.com/video/xndw1x ... _lifestyle
Et af budskaberne er, at der skal bruges et mix af forskellige chilier, for at nuancere. Det vil jeg prøve.
Så med inspiration fra især GodMachines* opskrift(er), Blumenthal og Gastromand.dk og belært af erfaring, så har jeg kastet mig ud i min næste iteration af retten i dag.
2 kg oksekød, hakket (jeg gad ikke skært i dag)
2 rødløg
2 hvide løg
8 fed hvidløg
3 tørrede chili (Ancho, New Mexico og Chipotle)
1 frisk Habanero
~2 spsk spidskommen
~2 spsk røget paprika
~1 spsk kommen
½l Stout
½l kaffe
3 dåser flåede tomater
4 dåser bønner (siet)
80g god mørk chokolade
De tørrede chilifrugter er ristet på en mellemvarm tør pande i 3-4 minutter, og derefter overhældt med kogende vand, så det akkurat dækker dem. Der har de trukket en halv time. De er så blevet blendet til en chili pasta (vandet fra opblødningen røg senere i gryden). Kødet brunet af flere mindre omgange, med halvdelen af den finthakkede Habanero. Løg og hvidløg hakket og svitset i gryden. Herefter er kødet røget i, sammen med resten af Habaneroen, chili pastaen og kryderierne. Efter ganske kort efter-bruning, overhældt med stout, kaffe og tilsat tomaterne. Om et par timer ryger bønnerne i. Og chokoladen kommes i til aller sidst. Mindst 4 timers simren.
Som fattig studerende er min udgave ikke helt så fancy (langt fra faktisk), men mon ikke det bliver udmærket alligevel.
Jeg har lavet (er i gang med at lave) noget der ligner kvart portion i forhold til den opskrift. Ingen rødløg, men 1 hvidt. Kun friske chili og ingen af de nævnte (3 forskellige i noget varierende styrke), ingen røget paprika (brugte alm.) eller kommen (udeladt). Heller ikke nogen stout, men jeg havde tilfældigvis en Flensburger Dunkel stående, som jeg bruge lidt af. Bønner kommer i om en times tid og så chokoladen helt til sidst.
Giv mig min sko tilbage, røv!
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
Re: Mad
Har taget en røvfuld madbilleder (burgerbilleder) med hjem fra USA:
Philly Cheese Steak på Johnny Rockets på Hollywood Blvd.
Smoke House Double på Johnny Rockets på Hollywood Blvd.
Charles Dickens burger (Sautéed mushrooms, bacon and cheese) på The Sidewalk Cafe på Venice Beach.
To gange Double-Double og to gange Cheeseburger på In-N-Out Burger i Santa Maria.
Crab cake burger på Fisherman's Wharf i Monterey.
Clam chowder og prawn sandwich på Alioto's, Fisherman's Wharf i San Francisco.
BBQ Burger på Cheeseburger Las Vegas (Miracle Mile, Planet Hollywood).
Bonus-billeder (gider ikke at resize flere af billederne ...):
Æg, bacon. Mere behøver man ikke til morgenmad.
Gik lidt amok på en eller anden tankstation.
Spontant besøg på In-N-Out.
God bøf i Amsterdam!
Gider ikke regulært ketchup.
Kæmpe donut à la The Simpsons fra Universal Studios.
Philly Cheese Steak på Johnny Rockets på Hollywood Blvd.
Smoke House Double på Johnny Rockets på Hollywood Blvd.
Charles Dickens burger (Sautéed mushrooms, bacon and cheese) på The Sidewalk Cafe på Venice Beach.
To gange Double-Double og to gange Cheeseburger på In-N-Out Burger i Santa Maria.
Crab cake burger på Fisherman's Wharf i Monterey.
Clam chowder og prawn sandwich på Alioto's, Fisherman's Wharf i San Francisco.
BBQ Burger på Cheeseburger Las Vegas (Miracle Mile, Planet Hollywood).
Bonus-billeder (gider ikke at resize flere af billederne ...):
Æg, bacon. Mere behøver man ikke til morgenmad.
Gik lidt amok på en eller anden tankstation.
Spontant besøg på In-N-Out.
God bøf i Amsterdam!
Gider ikke regulært ketchup.
Kæmpe donut à la The Simpsons fra Universal Studios.
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
Re: Mad
Exactly. Der skulle være noget at falde tilbage på, sådan at jeg ikke lignede en amerikaner når jeg kom hjem!emo skrev:Nu giver det mening, alt dit fitness kill inden ferien. Damn de ser alle gode ud. Faaak. Nu får jeg lyst til Burger King, lol.
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 17 gæster