Side 64 af 98

Re: Mad

: lør jul 27, 2013 7:02 pm
af Heartbreaker
Ya bish

Re: Mad

: tirs jul 30, 2013 7:51 pm
af Lopezzz
Pitabrød iz da thing!....mmmmm jammi

Re: Mad

: tirs jul 30, 2013 7:53 pm
af emo
Lopezzz skrev:Pitabrød iz da thing!....mmmmm jammi
Kommer lidt an på hvad der er i... bønner, not soooo gooooood!

Re: Sv: Mad

: fre aug 02, 2013 8:49 am
af emo
Product Description

Semen is not only nutritious, but it also has a wonderful texture and amazing cooking properties. Like fine wine and cheeses, the taste of semen is complex and dynamic. Semen is inexpensive to produce and is commonly available in many, if not most, homes and restaurants. Despite all of these positive qualities, semen remains neglected as a food. This book hopes to change that. Once you overcome any initial hesitation, you will be surprised to learn how wonderful semen is in the kitchen. Semen is an exciting ingredient that can give every dish you make an interesting twist. If you are a passionate cook and are not afraid to experiment with new ingredients - you will love this cookbook!


En anderledes kogebog, http://www.amazon.com/gp/aw/d/148122704 ... mdp_mobile

Re: Mad

: fre aug 02, 2013 12:05 pm
af Nyhuus
I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!

I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber


1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.

2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.

3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.

4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.

5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.

6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.

Enjoy! :glad:

Re: Mad

: fre aug 02, 2013 1:19 pm
af Brombi
Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!

I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber


1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.

2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.

3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.

4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.

5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.

6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.

Enjoy! :glad:
Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)

Re: Mad

: lør aug 03, 2013 10:13 am
af Nyhuus
Brombi skrev:
Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!

I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber


1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.

2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.

3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.

4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.

5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.

6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.

Enjoy! :glad:
Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)
Glæder mig til at høre jeres mening så! :glad:

Re: Mad

: lør aug 03, 2013 10:30 am
af Heartbreaker
Smid et billede op af det :-)

Re: Mad

: ons aug 07, 2013 4:23 pm
af Heartbreaker
Jeg vil lave mig en lækker italiensk pastaret i dag. Sidst lavede jeg den med: kylling, bacon, chili, rød peber, løg, spinat alt sammen blandet sammen i en hvidvins- og flødesauce. Hvad skal mixes denne gang?

Overvejer noget a la dette: tigerrejer, peberfrugt, hvidløg, chili og løg i en
karrysauce

Re: Sv: Mad

: ons aug 07, 2013 5:09 pm
af emo
Er i bil, eneste jeg lige kunne støve op som er til at læse dansk/eng, er denne. Klart min bedste sommer topping til en pasta. Nej der er ikke kød i, men har man de rette modne og søde ingredienser så er kød overflødigt.

http://thesuburbanpeasant.com/2012/09/1 ... -satarash/

Prøv den på et tidspunkt. Du vil blive glad, måske.

Re: Mad

: tors aug 08, 2013 2:03 am
af Brombi
Se lige noget lækkert mad jeg lavede idag :D I kan få opskriften af Heartbreaker senere....

Billede

Re: Mad

: tors aug 08, 2013 9:16 am
af Lopezzz
Elsker Bajram og regner med at tage 5-10 kg på i næste 3 dage :glad:

Billede

Re: Mad

: tors aug 08, 2013 10:25 am
af Heartbreaker
Brombi skrev:Se lige noget lækkert mad jeg lavede idag :D I kan få opskriften af Heartbreaker senere....

Billede
Hahahaha looool :>

Re: Mad

: tors aug 08, 2013 10:27 am
af Brombi
:>

Re: Mad

: fre aug 09, 2013 10:27 am
af Lopezzz
BAAAAAAAAAAKLAAAAAAAAAVAAAAAAAA!!!!!