Vi har Koc Kebab i Århus. Plus jeg er her. Så det er ikke nogen skod by. Kom og bo her. Her er (både) plads til folk fra Fyn og Randers.Heartbreaker skrev:Vi har ingen af stederne i Odense.. Skod by. Yeeeah, I said it!!!Brombi skrev:Der er ikke mange steder som er bedre end durum bar, men til gengæld er der sgu mange steder som er bedre end kebabistan...Flax_Generous skrev:Men ikke bedre end Dürüm Bar på Nørrebrogade.Heartbreaker skrev:Kebabistan er øvrigt mange klasser over alle Sharwarma steder i Odense.
Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
Re: Mad
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Ondt slæng, vi kunne få lavet os! Hodor brothrs. Hodor!
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Åååååååårh, fråder!!
https://www.facebook.com/video.php?v=10152680193046348
https://www.facebook.com/video.php?v=10152680193046348
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- abx
- Indlæg: 4516
- Tilmeldt: ons sep 06, 2006 10:24 pm
- Geografisk sted: Fezbjerg
- Har takket: 2265 gange
- Blevet takket: 656 gange
Re: Mad
Heartbreaker skrev:Åååååååårh, fråder!!
https://www.facebook.com/video.php?v=10152680193046348
Årrh kugodt!!
Próxima Estación.... Parallel!
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Eftersom jeg har fået lidt ferie, er det blevet både tid til flere basketkampe, men også mere lækkert mad! De sidste 2 dage har virkelig været lækkert, og slet ikke været noget der ligner SU-mad. Hvis man lige står og mangler noget at lave:
Fredag fik jeg lammekrone (250 kr, det svarer til 9 koteletter med masser af rosmarin og hvidløg, hjemmelavet grove pomesfrittes som først er stegt i rapsolie og efter de kølet ned bliver de stegt i andefedt for at give en rigtig lækker fedtet, rund og sprød smag! Jeg havde købt en La Colonbette rødvin ved siden, som bare er en lille perle!
I går fik jeg helstegt kylling stegt i en tagine. Jeg brugte lidt honning til at sørge for at min coating sad ordenligt fast. Den bestod af paprika, spidskommen, frisk rosmarin, ekstra fint hakket hvidløg og løg. Derudover lavede jeg hjemmelavet kartoffelmos, med fond fra den stegte kylling, og med små bacon stykker. Jeg havde en J. Moreau & Fils liggende, så den komplimenterede faktisk maden rigtig godt, selvom den normalt går godt til noget rødt kød :)
I aften bliver det nok mere simpelt med hjemmelavet kalkun snitzel med mac'n'cheese bagt i bechamelsauce og ekstra ost :D Jeg har kun hvidvin tilbage nu, men det er også en god en af slagsen. En verdejo drue fra Spanien (my favorite) og ellers har jeg sgu også en faxe! :D
Bar' sig til hvis i skal have opskrift/fremgangsmåde, det hele smagte 10/10! Både lammekødet og kyllingen var mør og saftig.
Fredag fik jeg lammekrone (250 kr, det svarer til 9 koteletter med masser af rosmarin og hvidløg, hjemmelavet grove pomesfrittes som først er stegt i rapsolie og efter de kølet ned bliver de stegt i andefedt for at give en rigtig lækker fedtet, rund og sprød smag! Jeg havde købt en La Colonbette rødvin ved siden, som bare er en lille perle!
I går fik jeg helstegt kylling stegt i en tagine. Jeg brugte lidt honning til at sørge for at min coating sad ordenligt fast. Den bestod af paprika, spidskommen, frisk rosmarin, ekstra fint hakket hvidløg og løg. Derudover lavede jeg hjemmelavet kartoffelmos, med fond fra den stegte kylling, og med små bacon stykker. Jeg havde en J. Moreau & Fils liggende, så den komplimenterede faktisk maden rigtig godt, selvom den normalt går godt til noget rødt kød :)
I aften bliver det nok mere simpelt med hjemmelavet kalkun snitzel med mac'n'cheese bagt i bechamelsauce og ekstra ost :D Jeg har kun hvidvin tilbage nu, men det er også en god en af slagsen. En verdejo drue fra Spanien (my favorite) og ellers har jeg sgu også en faxe! :D
Bar' sig til hvis i skal have opskrift/fremgangsmåde, det hele smagte 10/10! Både lammekødet og kyllingen var mør og saftig.
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Bringer du også biggen chicken ud?
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 10389
- Tilmeldt: tirs apr 28, 2009 1:22 pm
- Geografisk sted: Jorden
- Har takket: 786 gange
- Blevet takket: 403 gange
Re: Mad
Gider du smide opskrift for lammekrone og din kylling også? Det lyder ret lækket, vil gerne prøve at lave det.Brombi skrev:Eftersom jeg har fået lidt ferie, er det blevet både tid til flere basketkampe, men også mere lækkert mad! De sidste 2 dage har virkelig været lækkert, og slet ikke været noget der ligner SU-mad. Hvis man lige står og mangler noget at lave:
Fredag fik jeg lammekrone (250 kr, det svarer til 9 koteletter med masser af rosmarin og hvidløg, hjemmelavet grove pomesfrittes som først er stegt i rapsolie og efter de kølet ned bliver de stegt i andefedt for at give en rigtig lækker fedtet, rund og sprød smag! Jeg havde købt en La Colonbette rødvin ved siden, som bare er en lille perle!
I går fik jeg helstegt kylling stegt i en tagine. Jeg brugte lidt honning til at sørge for at min coating sad ordenligt fast. Den bestod af paprika, spidskommen, frisk rosmarin, ekstra fint hakket hvidløg og løg. Derudover lavede jeg hjemmelavet kartoffelmos, med fond fra den stegte kylling, og med små bacon stykker. Jeg havde en J. Moreau & Fils liggende, så den komplimenterede faktisk maden rigtig godt, selvom den normalt går godt til noget rødt kød :)
I aften bliver det nok mere simpelt med hjemmelavet kalkun snitzel med mac'n'cheese bagt i bechamelsauce og ekstra ost :D Jeg har kun hvidvin tilbage nu, men det er også en god en af slagsen. En verdejo drue fra Spanien (my favorite) og ellers har jeg sgu også en faxe! :D
Bar' sig til hvis i skal have opskrift/fremgangsmåde, det hele smagte 10/10! Både lammekødet og kyllingen var mør og saftig.
På forhånd tak.
Lad være med at diskutere med en idiot; han tager dig ned på hans niveau, og slår dig i erfaring."
#JeSuisSheep
#JeSuisSheep
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Lammekrone:Visca El Barca skrev:Gider du smide opskrift for lammekrone og din kylling også? Det lyder ret lækket, vil gerne prøve at lave det.Brombi skrev:Eftersom jeg har fået lidt ferie, er det blevet både tid til flere basketkampe, men også mere lækkert mad! De sidste 2 dage har virkelig været lækkert, og slet ikke været noget der ligner SU-mad. Hvis man lige står og mangler noget at lave:
Fredag fik jeg lammekrone (250 kr, det svarer til 9 koteletter med masser af rosmarin og hvidløg, hjemmelavet grove pomesfrittes som først er stegt i rapsolie og efter de kølet ned bliver de stegt i andefedt for at give en rigtig lækker fedtet, rund og sprød smag! Jeg havde købt en La Colonbette rødvin ved siden, som bare er en lille perle!
I går fik jeg helstegt kylling stegt i en tagine. Jeg brugte lidt honning til at sørge for at min coating sad ordenligt fast. Den bestod af paprika, spidskommen, frisk rosmarin, ekstra fint hakket hvidløg og løg. Derudover lavede jeg hjemmelavet kartoffelmos, med fond fra den stegte kylling, og med små bacon stykker. Jeg havde en J. Moreau & Fils liggende, så den komplimenterede faktisk maden rigtig godt, selvom den normalt går godt til noget rødt kød :)
I aften bliver det nok mere simpelt med hjemmelavet kalkun snitzel med mac'n'cheese bagt i bechamelsauce og ekstra ost :D Jeg har kun hvidvin tilbage nu, men det er også en god en af slagsen. En verdejo drue fra Spanien (my favorite) og ellers har jeg sgu også en faxe! :D
Bar' sig til hvis i skal have opskrift/fremgangsmåde, det hele smagte 10/10! Både lammekødet og kyllingen var mør og saftig.
På forhånd tak.
Det er sgu egentlig meget simpelt. Lammekød er rigtig lækkert og faktisk rigtig let at lave. Gør lammekronen klar (jeg plejer at købe den hos slagteren), kom nogle krydderier på; jeg kan godt lide frisk rosmarin, hvidløg, havsalt og naturligvis noget friskkværnet sort peber.
Hak det friske rosmarin groft, skær hvidløg i tynde fine skiver og kom det på lammekronen. Tilsæt kødet salt og peber og nu skal det brunes. Jeg plejer at brune det i smør ca 1 minut på alle sider. Kom det herefter i et ildfast fad og bag det i ca 1 time ved 90° (varmluft) og derefter 20-30 minutter(alt efter hvordan du kan lide stegningen af kødet) ved 200°(varmluft).
Kylling:
Gør kyllingen ren, jeg plejer at skære noget af huden ved nakken og halsen af, og derudover skærer jeg toppen af rumpen af. Først kommer jeg noget smør ind under skindet på kyllingen, bare et par klumper. Derefter laver jeg en coating som består af mel, havsalt, friskkværnet sort peber, paprika, meget fint hakket hvidløg & løg og frisk rosmarin. Dette vender jeg kyllingen godt og grundigt i. Til slut skærer jeg nogle tynde skiver løg og 2-3 tynde skiver citron, og kommer det op i kyllingen. Jeg kommer det i en stegeso, ved ikke om du har sådan en. Det gør kødet helt vildt mørt og saftigt på samme tid. I stegesoen, kommer jeg nogle gange også grøntsager i, det kunne være rodfrugter og porre, løg osv. Jeg giver den ca 45 minutter ved 200° varmluft og 10-15 minutter ved grill.
-
- Indlæg: 10389
- Tilmeldt: tirs apr 28, 2009 1:22 pm
- Geografisk sted: Jorden
- Har takket: 786 gange
- Blevet takket: 403 gange
Re: Mad
Tak for det! Det skal prøves, lyder lækkert.
Lad være med at diskutere med en idiot; han tager dig ned på hans niveau, og slår dig i erfaring."
#JeSuisSheep
#JeSuisSheep
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Når emo laver foodprep
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Jeg lavede pizza her til aften. Det blev satme godt!
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Hoooooola!
Jeg skal foodpreppe i dag. Har I nogle ideer til noget lækkert? Det kunne være rart med lidt inputs, så det ikke bliver det samme hver gang. Jeg plejer at lave det med kylling, couscous, broccoli, chili, spinat, rødløg.
Jeg skal foodpreppe i dag. Har I nogle ideer til noget lækkert? Det kunne være rart med lidt inputs, så det ikke bliver det samme hver gang. Jeg plejer at lave det med kylling, couscous, broccoli, chili, spinat, rødløg.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 4 gæster