Men ikke bedre end Dürüm Bar på Nørrebrogade.Heartbreaker skrev:Kebabistan er øvrigt mange klasser over alle Sharwarma steder i Odense.
Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Der er ikke mange steder som er bedre end durum bar, men til gengæld er der sgu mange steder som er bedre end kebabistan...Flax_Generous skrev:Men ikke bedre end Dürüm Bar på Nørrebrogade.Heartbreaker skrev:Kebabistan er øvrigt mange klasser over alle Sharwarma steder i Odense.
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1609 gange
Re: Mad
Kebabistan er svingende men på de gode dage er det fremragende. Har dog ikke spist der siden jeg flyttede fra vesterbro...
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Gutterne... Jeg har lige brug for lidt ideer til min madplan den kommende uge. Det må gerne være noget, som man evt. kan lave en større portion af og genopvarme dagen efter.
Jeg har selv tænkt på:
- Tom Yum suppe/Hokaido suppe
- Indisk (Butter chicken/chicken tikka)
- Lasagne
Jeg har selv tænkt på:
- Tom Yum suppe/Hokaido suppe
- Indisk (Butter chicken/chicken tikka)
- Lasagne
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Vi har ingen af stederne i Odense.. Skod by. Yeeeah, I said it!!!Brombi skrev:Der er ikke mange steder som er bedre end durum bar, men til gengæld er der sgu mange steder som er bedre end kebabistan...Flax_Generous skrev:Men ikke bedre end Dürüm Bar på Nørrebrogade.Heartbreaker skrev:Kebabistan er øvrigt mange klasser over alle Sharwarma steder i Odense.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Yoooouuuu said it. Det eneste gode ved Odense er at det er den eneste station man stopper ved med lyntoget..Heartbreaker skrev:Vi har ingen af stederne i Odense.. Skod by. Yeeeah, I said it!!!Brombi skrev:Der er ikke mange steder som er bedre end durum bar, men til gengæld er der sgu mange steder som er bedre end kebabistan...Flax_Generous skrev:Men ikke bedre end Dürüm Bar på Nørrebrogade.Heartbreaker skrev:Kebabistan er øvrigt mange klasser over alle Sharwarma steder i Odense.
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Tømte køleskabet den anden dag. Det blev til fem liter rodfrugtsuppe. Det var fandme lækkert.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Jamial
- Indlæg: 1038
- Tilmeldt: lør okt 20, 2007 8:16 pm
- Har takket: 417 gange
- Blevet takket: 62 gange
Re: Mad
Lidt sent nu, men en god gryderet er aldrig af vejen.Brombi skrev:Aftensmad? Kom med en masse forslag! Ikke bolo..
2gulerødder, 2 løg, så-mange-fed-hvidløg-du-kan-klare, 2 stilke bladselleri, 4-5 stilke frisk timian (kan købes i føtex og smides i køleskabet eller fryser). Svits i olie i 10min. Smid 500g kyllingebryst i tern i, en spiseskefuld mel, 500ml tør hvidvin og 1 dåse hakkede tomater. Simr under låg i 1 time, og så en halv uden. Husk at krydre med salt+peber.
Server med ris eller lav et låg af kartofler og smid det i ovnen eller lav et låg af kartoffelmos (også i ovnen) eller lav et låg med filodej/whatever.
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Aight guys, idag har jeg lavet lasagne. Tænkte at jeg ville dele processen med jer. En lasagne er ikke så kompliceret, men min er sgu ret lækker, hvis jeg selv skal sige det.
OK det her skal du bruge:
Løg
Gulerødder
Hvidløg
500g hakket kød
Smør
Olie
Bechamelsauce
Tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
Revet mozzarellaost
Revet parmesanost
Oregano
Basilikum
Timian
Karry
Paprika
Salt
Peber
og lidt chili og aromat
Start med at hakke grøntsagerne, således at hvidløget er nogenlunde fint hakket og løg og gulerødder er groft hakkede:
Således.
Kom derefter det hele i en gryde. Jeg starter med at smør og olivenolie som fedtstof, og derefter starter jeg med at svitse grøntsagerne. Kom derefter kød i, det skal helst være 8-12%, da det giver en god smag.
Lad det stege godt igennem og kom derefter krydderier i. Jeg plejer at bruge rigeligt, så det dækker overfladen i gryden. Undtagen med salt, peber og chuli. Bare kom rigeligt i med resten. Lad det stege godt igennem og kom derefter 3-4 teskeer tomatpuré i. Lad det stege og kom efterfølgende 1 dåse hakkede tomater i, som skal fyldes igen med vand som også skal i gryden.
Hemmeligheden ved en god lasagne er:
1) den skal koge i flere timer
2) godt med smør
Husk låg på, så det ikke fordamper!
Efter 2-3 timer gøres et ildfast fad klart, som skal smøres med smør. Herefter bygges lasagnen op i lag, start med lidt kødsovs. Husk bechamel! Pak den ind i sølvpapir og giv den ca 30 min i ovnen med 200 grader på varmluft.
Først efter de 30 minutter skal du komme ost på, jeg bruger som sagt både revet mozzarella og parmesan.
Ingen sølvpapir her. Du behøver ikke at spare på osten ;)
og efter 10 minutter med ost på: voila
OK det her skal du bruge:
Løg
Gulerødder
Hvidløg
500g hakket kød
Smør
Olie
Bechamelsauce
Tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
Revet mozzarellaost
Revet parmesanost
Oregano
Basilikum
Timian
Karry
Paprika
Salt
Peber
og lidt chili og aromat
Start med at hakke grøntsagerne, således at hvidløget er nogenlunde fint hakket og løg og gulerødder er groft hakkede:
Således.
Kom derefter det hele i en gryde. Jeg starter med at smør og olivenolie som fedtstof, og derefter starter jeg med at svitse grøntsagerne. Kom derefter kød i, det skal helst være 8-12%, da det giver en god smag.
Lad det stege godt igennem og kom derefter krydderier i. Jeg plejer at bruge rigeligt, så det dækker overfladen i gryden. Undtagen med salt, peber og chuli. Bare kom rigeligt i med resten. Lad det stege godt igennem og kom derefter 3-4 teskeer tomatpuré i. Lad det stege og kom efterfølgende 1 dåse hakkede tomater i, som skal fyldes igen med vand som også skal i gryden.
Hemmeligheden ved en god lasagne er:
1) den skal koge i flere timer
2) godt med smør
Husk låg på, så det ikke fordamper!
Efter 2-3 timer gøres et ildfast fad klart, som skal smøres med smør. Herefter bygges lasagnen op i lag, start med lidt kødsovs. Husk bechamel! Pak den ind i sølvpapir og giv den ca 30 min i ovnen med 200 grader på varmluft.
Først efter de 30 minutter skal du komme ost på, jeg bruger som sagt både revet mozzarella og parmesan.
Ingen sølvpapir her. Du behøver ikke at spare på osten ;)
og efter 10 minutter med ost på: voila
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Jeg tror folk har en tendens til at spare på krydderierne, men det skal man altså ikke. Bare høvl på. Og ost mellem lagene har jeg også prøvet, synes dog at det bliver lidt for tørt. Men til gengæld bruger jeg vildt meget på toppen, og godt med parmesan, det giver lige det sidste :) og husk godt med smør. Når den står og simrer i 2-3 timer med meget smør, bliver den vildt cremet ;)
Re: Mad
Jeg mente ikke så meget mængden, jeg har bare svært ved at forestille mig, hvordan lige netop karry vil være. Jeg prøver det næste gang.
Sjovt, for mig er det netop osten mellem lagene, der giver en dejlig cremet konsistens. Selvom jeg er et ostesvin, synes jeg egentlig ikke, at det sådan et kæmpe låg af ost passer til lasagne.
Sjovt, for mig er det netop osten mellem lagene, der giver en dejlig cremet konsistens. Selvom jeg er et ostesvin, synes jeg egentlig ikke, at det sådan et kæmpe låg af ost passer til lasagne.
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 23 gæster