Ja det er jeg godt klar over. Jeg er også klar over at vi ikke må hente nogle spillere, før vintertransfervinduet. Jeg er ligeledes klar over at vores alternativer bliver Montoya og Douglas. Dét scenarie så jeg gerne at vi undgik, selvom Alves skulle få 3 år. Bare fordi han skriver under på 3 år er det ikke ensbetydende med, at vi SKAL bruge ham, som fast højreback de næste 3 år.Storken skrev:Du er godt klar over, at Alves er 32 år gammel? Der er sandsynligvis kun en eller to sæsoner tilbage i ham. Kravet om 3 år er ren grådighed fra Alves' side. Derudover har Alves tidligere vist, at han falder kraftigt i niveau efter en kontraktforlængelse. Det undrer mig egentlig ikke, at han har taget sig lidt sammen på det seneste, da det er kontraktår. Det er typisk brasiliansk.Brombi skrev:Jeg er sikker på at ledelsen har været pisse arrogante i forhandlingerne, og jeg er også sikker på at de ikke har rykket sig meget, i forhold til de krav Alves havde (3 år, og ikke 1+1+1 eller 2+1 år). Der var snak om at forhandlingerne var ved at være på plads, og jeg tror ikke at Alves bare sådan uden videre beslutter at skifte fra Barcelona, med mindre han føler sig dårligt behandlet.
Fuldkommen vanvittigt at han ikke bare har fået sine 3 år. Er man bange for at han bare slacker efter kontrakten underskrives, så smid ham dog på på porten efter 1 eller 2 år? Ikke desto mindre har vi nu et kæmpe problem på højreback pladsen, i hvert fald indtil vintertransfervinduet åbner, og hvis han besluttede at købe et ungt talent på den plads, ville Alves måske være den perfekte mentor. I min optik har han, som han har spillet i den her sæson, både gjort sig fortjent til 3 år OG en lønforhøjelse.
Så, omstændighederne taget i betragtning, så virker det til at være en rigtig dum beslutning, ikke at forlænge med Alves. Skulle han gå hen og dale i niveau igen, kan han muligvis bruges som en reserve-mentor back, lidt i stil med Xavi i denne sæson. Når det er sagt tror jeg ikke nødvendigvis han daler i niveau. Han har fået sin revival efter Enriques ankomst, og jeg er sikker på at der er mest saft der kan presses.